Paranoyak oldum :(

Huysuz_m

Guru
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2013
41
0
286
İstanbul
Bir önceki konumda sevgilimin yeni girdiği işi yüzünden bana karşı ilgisinin azaldığından bahsetmiştim. Işe gireli 10 gün oldu ve henüz alışamadı. Ben bunu o kadar çok kafama takıyorum ki en sonunda dayanamayıp bugün ona da yansıttım ve boş yere tartıştık, daha doğrusu ben tartıştım o sadece dinledi ve verdiğim tepkiye çok şaşırdı. Söylememem gereken sözler söyledim ve beni hiç düşünmediğini ima ettim. Oysa ki beni ne kadar düşündüğünü ve bu durumumuzdan onunda memnun olmadığını elinde olmadan beni ihmal ettiğini için üzüldüğünü biliyorum. Elinden geldiğince de mesaj atıyo zaten. Sabah çok erken kalkması gerektiği halde benim yüzümden geç uyudu ve boş yere morali bozuldu. :25: Daha önce hiç bir sorunumuz olmamıştı aramız hep iyiydi.
Ben işten çıktım ve bir kaç aydır evdeyim. Evde oturmaktan bin türlü senaryolar yazıp nereydeyse kendimi inandırıcam. Sanırım depresyona girdim ve nasıl çıkıcam bilemiyorum. Bu paranoya düşüncelerim yüzünden en sonunda kendimden soğutucam diye korkuyorum ve söylemesi bile zor geliyo belki de benim yüzümden yollarımız ayrılcak. Onu ne kadar çok özlediğimi ve ilgisizlikten dolayı böyle tepki verdiğimi bildiği için bu gece tatlıya bağlandı peki ya bi daha olursa ne olacak en sonunda patlayacak e haklı da.
Bu düşüncelerden nasıl kurtulucam ve boş yere canını sıktım söylediklerimi nasıl unutturup gönlünü alıcam beni anlayışsız biri olarak görmesini istemiyorum. Bir akıl verin lütfen :14:

canım ne güzel hatanı farketmişsin.bilerek seni ihmal etse haklısın ama çalışırken seninle ilgilenmeside zor.imkanı oldukça mesaj atıp arıyormuş zaten.üstüne gitme.hatanımı anladım özür dilerim tekrarlamayacağım ama sende elinden gelince beni ihmal etme çünkü seni özlüyorum seviyorum vs bişeyler de unutulur gider olanlar.aman canım hangimiz yaşamadıkki bunları.bende yapardım eşime sevgiliyken.evleneli 8 ay oldu şimdi lazım oldukca arıyorum yada o arıyor.bakıyorumda hiç aramıyorsun beni cicim ayları bittimi diye sitem ediyor :51: o mesaj atmadıkca aramadıkca sen arama.seni merak edip o adım atar zaten.sıkma canını ne güzel barısmıssınız zaten

canım ne güzel hatanı farketmişsin.bilerek seni ihmal etse haklısın ama çalışırken seninle ilgilenmeside zor.imkanı oldukça mesaj atıp arıyormuş zaten.üstüne gitme.hatanımı anladım özür dilerim tekrarlamayacağım ama sende elinden gelince beni ihmal etme çünkü seni özlüyorum seviyorum vs bişeyler de unutulur gider olanlar.aman canım hangimiz yaşamadıkki bunları.bende yapardım eşime sevgiliyken.evleneli 8 ay oldu şimdi lazım oldukca arıyorum yada o arıyor.bakıyorumda hiç aramıyorsun beni cicim ayları bittimi diye sitem ediyor :51: o mesaj atmadıkca aramadıkca sen arama.seni merak edip o adım atar zaten.sıkma canını ne güzel barısmıssınız zaten

Evet canım ben hatamı anladım ve oda üzüldüğümü anlayınca uzatmadı. Ama korkuyorum tekrardan böyle şeyler düşünüp yine tartışırım diye.
Evlenince çoğu şey değişiyor değil mi zaten iş harici hep yanyana oluyo insan Inşallah bizde o günleri görürürüz :)

Evet canım ben hatamı anladım ve oda üzüldüğümü anlayınca uzatmadı. Ama korkuyorum tekrardan böyle şeyler düşünüp yine tartışırım diye.
Evlenince çoğu şey değişiyor değil mi zaten iş harici hep yanyana oluyo insan Inşallah bizde o günleri görürürüz :)

tatlım elinde olmadan böyle şeyler düşünürsen hiç çaktırma sevgiline.böyle şeyler düşünmene nasıl engel olabilirsin diye düşünüyorumda ee sende çalışmışsın bilirsin çalışma zorluğunu,kendini onun yerine koyarak düşünme böyle şeyler.trip,bağırma,kızma,laf sokma yapma sakın.zaten bugünden sonra seninle daha fazla ilgilenmeye çalışacaktır.

evlenince çoook şeyler değişiyor canım.önceden 10 bin mesaj yetmezdi bize.şimdi düşünüyorumda cidden kafamız kırıkmış:52:

tatlım elinde olmadan böyle şeyler düşünürsen hiç çaktırma sevgiline.böyle şeyler düşünmene nasıl engel olabilirsin diye düşünüyorumda ee sende çalışmışsın bilirsin çalışma zorluğunu,kendini onun yerine koyarak düşünme böyle şeyler.trip,bağırma,kızma,laf sokma yapma sakın.zaten bugünden sonra seninle daha fazla ilgilenmeye çalışacaktır.

evlenince çoook şeyler değişiyor canım.önceden 10 bin mesaj yetmezdi bize.şimdi düşünüyorumda cidden kafamız kırıkmış:52:

Ben onu çok iyi anlıyorum zaten canım ama bundan sonra hiç birşeyi ona belli etmem asla. Bağırma gibi şeylere giremem zaten çünkü normalde çok sinirlidir. Dediğin gibi bende daha çok ilgilenir diye düşünüyorum.
Bizde aramızda konuşuyoduk bizim kadar mesajlaşan var mı diye işe girmeden önce demekki varmış :))

Back
X