Parasal sorununuz olmasa revizyon'u kime yaptırırsınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi gamity
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gamity

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2025
35
6
1
Maddi olarak sorun olmasa kesin ameliyatımı şuna yaptırırım dediğiniz bir doktor varmı?
benim beğendiğim isimler
1)hüseyin özay 6.000euro başlangıç
2)nurullah seyhun 6.000 euro başlangıç
3)hüseyin balıkçı 12.000 euro başlangıç
4)sercan göde 12.000 euro başlangıç
5)barış çakır 20.000 dolar başlangıç
6)güncel öztürk 16.000euro başlangıç
biliyorum fiyatlar çok yüksek ama dediğim gibi fiyat odaklı değil doktor odaklı yorum yapılmasını istiyorum imkanım olsa kesin ona olurum dediğiniz isimler ve yukardaki isimlerle alakalı bilgi verebilecek olanları bekliyorum.

İsimleri tanımam etmem Hüseyin isimli olan doktor çok güzel burunlar yapmış diğer doktorları incelemedim bile bu sizin nasıl bir burun istediğinize bağlı. Kalkık mi ince mi havalı bir burun mu kaliteli nefes alan bir burun mu istiyorsunuz

İki Hüseyin var kız

Hasta memnuniyeti üzerinden giderim bu işin reklama dönüştüğünü bazı doktorlar için özellikle unutmayın. Burda adı çok geçen reklamı yapılan bi dr nin hastasıyla konuşmuştum yapamamış eski burnunun kadın daha iyi olduğunu söylüyor üstelik kaçıncı revizyonu ve çok para ödemiş . Mesela benim dr ameliyat yapmadığı gün bile önceden ameliyathanede 100 kez çektiği makaslar kendini yeri duvarı paylaşıyor sonra önceden yaptığı ameliyatı o gün yapmış gibi yandan 6-7 kez paylaşıyor aklım hayalim şaşıyor bu düzeyde dolandırıcı tipler var yani bu doktorlar bilindik bu kadar düşmezler herhalde ama hastalarıyla konuşmaya çalışın .

hepsinin hastalarını bulup yazıyorum canım ama genelde google yorumlarda hep iyi yorum yazanlar var doktorların kendi paylaştıklarıda hep güzel olanlar ve burada bu doktorlara hiç ameliyat olan yok baktığım kadarıyla . yazdıklarımda hep çok memnun çıkıyor

İyi yapıyorsunuz doktorun işçiliği de çok önemli tabiki en önemlisi genel hastalarına o işçiliği sunuyor mu bizim instalarda gördüklerimizi 1 noyu bende beğenmiştim kısmetse olur canselin revizyonunu yapmıştı galiba ama onun dışında tanımıyorum hiçbirini

evet bende öyle gördüm zaten canselin burnundan sonra bi baktım iyi geldi nurullah beyde onların ofiste çalışıyormuş onuda öyle bulup beğendim hüseyin balıkçı da hep çok güzel yapmış ama çoğunluk yabancı türk hastalarda hep manken gibi kızlar ama çoğunluk revizyon . Sercan beyde 6.aydan itibaren yaptığı için işleride güzel vallahi artık parasında değilim iyi olacağından yüzde yüz emin olayım arabamı satacağım bu iş için yoksa hayat bu şekilde hep çile olacak

Sizi çok iyi anlıyorum bende aynı durumdayım çok zor biriktirdiğim param vardı gözden çıkardım onu şuan

yemin ediyorum kadın olmak hep çile erkeklerin hiç umrumu başı saçı kaşı burnu hep biz kadınlar çeksin

İnanın öyle bakımlı bi tip falan değilim saçıma başıma bile öyle dikkat etmezdim ama öyle bir burunla uyandım ki revizyona mecbur bıraktı yoksa çok rahatıma düşkünüm bu stres acıya biraz düzgün olsa girişmek istemezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…