Sen çok şanslısın aslında. Kendini kurtardın. Mesleğini eline aldığında istediğin her şeyi yapabileceksin merak etme. Ben mühendisim kardeşim doktor. İşe girmeden önce hayatımızda sadece iki kere deniz yüzü gördük. Bütün tatillerimiz yaşadığımız şehirde geçti. Yazlığa gidiyormuşsunuz ne güzel, bizde o yola verecek ve o yazlıkta azıcık da olsa harcayacak para yoktu. Ben pasomı evde unutup öğrenci yerine tam bilet verdiğimde ağlardım. Şimdi? Şimdi kardeşim balayına Maldivlere gitti. Ben Phukete. Sonra bir daha internetten tur bulup Pattayaya. Seneye Japonya düşünüyoruz. resmi tatillerde birleştirip Prag, Budapeşte yaptık. 30umdan sonra yapıyorum ama yapıyorum. Sen de meseleğini eline alacaksın ve bu günler geçecek. Çok çok güzel günler gelecek merak etme. Okurken öyle sıkıntılar çektik ki inan bir şişe su alamazdım bazen, bir selpak mendil için sıkıntı yaşadığımı bilirim. Bunlar geçecek. Merak etme. Derslerine asıl hem kendini hem aileni kurtar. Anneme araba aldım ev için de destek oldum. Bunlar sende de olacak.
Arkadaşım ne güzel yazmış ya ağzına sağlık:))
Bi insanı anında optimiste çevirebilecek bi paylaşım olmuş bence atom bomba etkisinde