Parayı alırken iyi vermeye gelince niye böyleler?

Nkrcklr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2016
1.794
592
123
Arkadaşlar bir manuel terapiste gittim. Bana 30.000 tl 16 seans dediler. 6 seans gittim fayda görmedim. Sonrasında devam etmek istemiyorum diyince 10 seans 25.000 tl pakete çevirmek zorundayız iadenizi bunun üzerinden yapıcaz dediler. Seans ücretini 1875 tl den 2500 tl ye çıkardılar. Bunu nereye şikayet edebilirim. Bir de diyorlarki normal seansımız 2800 tl yine indirimli yaptık. Böyle bir saçmalık olabilir mi baştan niye demiyorsunuz içe tutmaya çalışıp parayı toplu alıyorlar. Çok sıkıldım böyle şeylerden bir daha seans seans ödiycem ne kadar olursa

Türkiye’de yaşamıyorum ama bu tarz uzman ve doktorların puanlanıp yorumlandığı bir site vardı diye aklımda kalmış.
Bilen arkadaşlar vardır eminim.

Elinizdeki dekontlarla hakem heyetine basvursaniz, sozlesme kopyasini okumanizi tavsiye ederim araya bi madde eklemis olabilirler

Öyle bi şey yapamazlar. Ben de oğlum için diyetisyenden paket almıştım. 12 seans. 4 seansı 8bindi. Ben 18bin verdim. Beğenmedim 4 seans gitmiştik. 10bini geri yolladılar. Yok indirim yaptım cart curt diye bi şey olamaz. Biraz çirkefleşmen gerekiyor şimdi

Haklısınız terbiyesizlik resmen yaptıkları. Dönecez size diyip oyalıyorlar arayıp kızayım

Sana 5 bin mi verecekler?

Bir de 6 seansta mucize beklemen de saçma değil mi? Kimsede sihirli değnek yok. Hastalığın senin bahsettiğin gibi çoookkkk büyük ve umutsuz Bir hastalıksa nasıl 6 seansta Bir şeyler olsun ki ? Bu yolda çok büyük paralar kaybedeceksiniz gibi duruyor.

Mucize beklemedimki dizim daha çok ağrımaya başladı eskisinden kötü oldum. Ben aylardır iyileşmeye çabalıyorum bişey iyi geliyorsa 6 seansta kendini belli ediyor az değil. Bırakın iyileşmeyi kötüleştim, devam edip iyice kendimi mi mahvedeyim? Ve ara verince de ağrım eskisine döndü demekki iyi gelmemiş. İnanın vücudumu dinlemeyi öğrendim. İyi gelecek diye öyle çok devam edip daha kötü oldum. Çok para kaybettim çünkü işini düzgün yapanı bulmanız zor bu benim suçum değil

Siz her hıyarım var diyene tuzlukla koşuyorsunuz. Herhangi biri ;"aaa x kişisi ünlüymüş " diyor koştur koştur gidiyorsunuz . Sorunca da çok sertifikası var diyorsunuz , ee var da hangi alanda var.

Siz her hıyarım var diyene tuzlukla koşuyorsunuz. Herhangi biri ;"aaa x kişisi ünlüymüş " diyor koştur koştur gidiyorsunuz . Sorunca da çok sertifikası var diyorsunuz , ee var da hangi alanda var.
Derdime çare arıyorum bu gittiğim ilk manuel terapistti her diyene koştur koştur gittiğimi sanmıyorum en azından şu an. 4 aydır aynı fizyoterapiste gidiyorum ve fayda gördüm. Araştırıp gidiyorum kendi hastalığımla ilgili bilgisi var mı diye cv sine bakıyorum, manuel terapiste kötü diyemem elinden geleni yaptı masajından zaten fayda gördüm egzersizlerinden görmedim o yüzden bıraktım. Herşey herkese iyi gelmeyebiliyor

Geçen gün başka Manuel terapiste ünlü diye gitmiştin şikayet yazmıştın orda sana sorduğumda benim hastalığımla ilgisi var mı bakmadım araştıracağım demiştin.

İyice araştırıp sözleşme imzalatmadan bu işlere girmemek lazım. Tedavi sürecinizle ilgili de dolandırıcılık olduğunu,para kaptırdığınızı yazmıştınız. Şimdi ise manuel terapist. Ayrıca 5-6 seans ile hemencecik psikolojik ve fiziksel rahatsızlıklar bitmez. Beklentiniz yüksek olabilir bence.

Geçen gün başka Manuel terapiste ünlü diye gitmiştin şikayet yazmıştın orda sana sorduğumda benim hastalığımla ilgisi var mı bakmadım araştıracağım demiştin.
Hastalıkla ilgisi var da çalışması var mı onu araştırmadım bilimsel olarak. Yoksa adam sporcularla çalışıyor diz üzerine kendini geliştirmiş biri.

Evet haklısınız ama hiçbir yerde sözleşme vs yok. Bundan sonra talep edeyim. Ağrım daha kötü olduğu için bırakmak zorunda kaldım yoksa iyileşme süreci uzun aynen maalesef
Yok dolandırıcılık değilmiş orada biraz chat gpt nin saçmalığına inanmışım daha doğrusu yanlış anlamış tedaviyi. zaman geçtikçe çok iyi geldi. Yani tedavi doğru bir tedaviymiş. Ama bir üst tedavi yöntemi de varmış. Doktora göre o riskli olduğu için söylememiş. Tedaviyi uygulayan doktoruma devam ediyorum şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…