Parayı uluslararası bankaya yatırmak mümkün mü?

FalanFilan2025

❤ bin şükür Allah'ım..
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2011
13.790
13.669
498
Merhaba arkadaşlar,
Şu ara ciddi şekilde kafayı birikim yapmam lazım olayına taktım .Yarın yeni günlere umutla başlayabilmek için kenarda köşede birikimimiz olması gerekecek... Savaş olursa suriyeliler gibi ortada kalmak istemiyorum:(
Beni gerçekten biraz aşırı pimpirikli bulacaksınız ama önlem almak istiyorum kesinlikle..
Uluslararası bankalara para yatırıp atıyorum yarın bir gün ülkemizden gitme zorunluluğu durumunda başka ülkeden çekmek mümkün olabiliyor mu? Bilgisi olanlar yazabilir mi?
Evet benim cumartesiden beri derdim bu...Yardımcı olabilen çıkarsa ne mutlu...

Son düzenleme:
Konuyu merakla takipteyim.
Herkes atm lere akın edince sormuştum, neden bu yığılma?
Yaslı bir amca; kızım sen bilmezsin. 80 darbesinde bankalara el kondu. Neyimiz var neyimiz yok uçtu gitti dedi.
Anlamadım ki ne yapmamız lazım.
Hesabında 2 tl olan da 500 bin tl olan da atm vermediği için 5 kurus alamadı. Ben de korkuyorum :dua:

Yaslı bir amca; kızım sen bilmezsin. 80 darbesinde bankalara el kondu. Neyimiz var neyimiz yok uçtu gitti dedi.
Hesabında 2 tl olan da 500 bin tl olan da atm vermediği için 5 kurus alamadı. Ben de korkuyorum :dua:
hepsini çekip yastık altı mı yapcaz yani
o da biraz tehlikeli sanki o_O

paniğe lüzum yok bu 80lerdeki gibi bir durum değil..
off sanki ohal savunucusu gibi konuşuyorum kendime hayret ediyorum şu anda :)
bu bir önlem.. fransada 6 aydır ohal var ..
hayat aynen devam edecek..

Abartmayın bence. Destekleyen desteklemeyen herkesin kabul etmesi gerektiğini düşündüğüm birşey var ki o da mevcut hükümetin bazı konularda işini gerçekten iyi bildiği. İş bilmekten kastım bazı şeyleri bi şekilde ayarlamak. Ne olursa olsun hükümetin bir ekonomik kriz yaşanmasına izin vermeyeceğini düşünüyorum ben. Birşeyleri kontrol altında tutmayı seviyorlar ve buna ekonomi de dahil. Mutlaka sıkıntılar olacaktır ama öyle paramız pul olacak kadar, çökecek kadar bir duruma müsade edeceğini sanmıyorum. Bunlar şahsi düşüncelerim. Bazı konularda kendi ayağına sıkacağını sanmıyorum buna ekonomi de dahil. Bizim finansal sistemimizde çok ciddi güçlendirmeler yapıldı, taş çatlasa günlük işlem kısıtı getirilir o da çok mecbur kalınırsa. Siz paranızı büyük bankalarda tutun tabi, içinize sinmiyorsa yine de uluslararası bankalara yatırın.

hepsini çekip yastık altı mı yapcaz yani
o da biraz tehlikeli sanki o_O
Eşim de diyor. Paramızı çekelim, evde saklayalım diye. O hiç mantıklı değil. Ben de tamam işten ayrılır basında nöbet tutarım dedim:D
Zira aklım evde kalacak :D

paniğe lüzum yok bu 80lerdeki gibi bir durum değil..
off sanki ohal savunucusu gibi konuşuyorum kendime hayret ediyorum şu anda :)
bu bir önlem.. fransada 6 aydır ohal var ..
hayat aynen devam edecek..
Yok ohal olmadan önce oldu bu diyalog.
15 temmuz gecesi dışarıdaydım, ve atm, petrol,market gibi yerlerdeki yığılmayı görmeniz lazımdı.
O tablo çok ürkütücüydü.
Sanırsın millet deposunu doldurup, parasını cebine alıp iltica edecek :D

Eşim de diyor. Paramızı çekelim, evde saklayalım diye. O hiç mantıklı değil. Ben de tamam işten ayrılır basında nöbet tutarım dedim:KK70:
Zira aklım evde kalacak :KK70:

Yok ohal olmadan önce oldu bu diyalog.
15 temmuz gecesi dışarıdaydım, ve atm, petrol,market gibi yerlerdeki yığılmayı görmeniz lazımdı.
O tablo çok ürkütücüydü.
Sanırsın millet deposunu doldurup, parasını cebine alıp iltica edecek :KK70:

şimdi öyle bir sıkıntı yok ama dediğim gibi dövizde tutmayın paranızı.. muhtemelen döviz kurlarını yarın devlet belirleyecektir ve düşük olacaktır..
şu an bozdurabilen varsa bozdursun..

Valla anlamadım.
Her konuda olduğu gibi, özellikle sivrilme çabasında olanlar eminim ki o gece efil efil fırın kollayıp atm sırasına girdilerEn Büyük TÜRKİYE

ne savaşı yahu..
evet cidden fazla pimpiriklisiniz..
döviz dışında bankaların fazla yaptırımları yok günlük çekim limitini değiştirmek dışında olağanüstü hal durumunda..
paranızı tl yada altında tutun yeterli olacaktır..
merhaba, bankacı mısınız acaba?
hiç de hoşlanmıyorum aslında ama mesela yabancı bir bankaya yatırınca başka ülkeden çekme imkanı oluyor mu? Veya paypal gibi hesaplar üzerinden yürür mü para aktarma mevzuları
biraz fikir verebilir misiniz illa uygulanacak değil bilgi edinmek de istiyorum neyin ne olduğunu sonuçta

Siz zaten pimpirikli olduğunuzu belirtmissiniz ,tekrar sorunuza cevap vermeden lank diye ay öyle ay boyle demek bana mantıksız geliyor. Neyse ne desem yalan olur,kesin ve doğru cevaplar almaniz ümidiyle. :)

Back
X