• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

parcalanmis yuvam elinden alınmış bebeğim ve ben hayata tutunma cabam

Merhaba. Ben yasadım sen 1 senelık evlılıgın bu sekılde sonlanmıs. Muhtemelende cocugun hemencık olmustu. Benımde 4 senelık evlılıgım 4. senesıne gırerken bebegım henuz yenı dogmusken bıttı. Oglum tedavıyle oldu . Cok emek verdık, cok uzulduk ben oyle sandım halbukı sadece ben cabalamısım cunku benımde esım ayrıldıktan sonra hıc aramadı ortak cocugumuzu. Ben ılk basta senın gıbı fotograflarını gonderdım yalvardım gormeye gel onunla bagını koparma dedım. Ben kendı hayatımı kuracagım benı kendın ıcınde cocuk ıcınde arama dedı.
6.5 sene oldu durum hala degısmedı tabı ben artık cabalamayan bırının onune ne cocuk atarım, ne fotograf atarım , hanı bana cıkıp desekı bugun cocugu gormek ıstıyorum höşt köpek diye boğazına yapısırım.

Bıldıgım tek sey var ben evladımı cok ısteyerek onun yolunda gıttım ve Allah nasıp ettı , ben kendı sorumlulugumu sevgıyle yerıne getırdım , onun dısında alcalarak davranan hayvanlara ınsan muamelesı yapmamayı cok guzel ogrendım.

Cocugum ıcın ıse uzulmuyorum belkı kadınlar kulubunde yazan kadınların cocuklarından cok daha sanslı bır cocuk benım oglum, kısmetı acık. 4.5 sene evvel evlendım ve bıyolojık babasının yapmadıgı ne varsa kat kat fazlasını yaptı sevdı , gercekten sevdı esım oglumu.

Ne kadar guzel degıl mı , genetık bagların canı cehenneme cocuk cok evrensel bısey bana gore , ben oglumu cocugum gıbı sevemıyorum bır organım gıbı goruyorum, yasım kucuk dogurdugum ıcın ben onun kolu kanadı degılımde evladım benım kolum kanadım oldu, ciğerim , kalbim, böbreğim oldu.Ama benim eşim hiç cocuk sahıbı olmamışken , babalık yapıyor ogluma hemde gorsenız parmaklarınzı ısırırsınız , ben o kadar söyliyim siz anlayın.
Ben cok mutluyum , sızın kadar sure gectıkten sonrada ben toparlanmıs yoluma bakmaya baslamıstım , benım su hayatta net oldugum bısey var . Tükürdüğüm yüze bakmam ben , eski eşimde öyle benim için yoluma cıkarsada yazdım çiğnerim acımam.

Buarada benımkılerde 7 yasında alacaklarını soyledıler evladımı , valla hıc bır hak hukuk ayrıca vıcdan cocugumu benden alamaz. Ben onun gozlerıne bakarak cogunlukla evlılıgımı ve kendımıde gerı plana atarak buyuttum ve buyuttuk onu . Hıc bır hakkı olmayan ınsanlara degıl velayet vermek 2 saatlık gormeye yollayamam ,benım evladım buyuyecek hayırlı bır ınsan olacak , belkı bu ulke ıcınde cok onemlı bırı olacak ben kalkıp vıcdanları calısmayan ınsanların elınde heba ettırmem evladımı
Sen ne kadar guclu bir kadinsin konularimi okursan anlarsin bende cok zor durumlardan geciyorum suara
Allahim sendeki gucten bana da versin

Yine aynı şeyi yapıyorsunuz daha fazlası ile... Şu an tamamen ego yapmış durumdasınız... Eşinizi ailesine kaptırdığınızı ve oyunu kaybettiğinizi düşünüp hazmedemiyorsunuz... Şu mesajınızda yine çocuğunuza dair annelik duygusu göremedim kusura bakmayın.. Benim isteğim, benim duygum, benim egom, bennn bennn...
Negatif, saygısız, sevgisiz bir ortamda çocuk büyütmekte bu ısrarınız niye... Bugün sevmeyen adam 5 sene sonra sever mi ?
Ya da çocuğun hatırına size sevgi mi verecek sanıyorsunuz ?.
Birleştiniz diyelim, ailesi hep huzursuzluk verecek... Bu şekilde ömür geçer mi ?
Kaybınızı bir an evvel kabul etmenizde fayda var....
+1000 konu sahibi eşinin annesine kız kardeşlerine bakın siz onca şey yaptınız ben de geri döndüm işte ben kazandım ben demek için istiyor kocasının geri dönmesini
yıkılan hayallerini gururunu kurtarmak için
daha ilk konu açılırken 40 günlük bebeğin babasız kalmasının yanında eşyalarına da üzülüyor kaynanasının kendi eşyalarını nispetle kullanması ağrına gidiyor
tamam elbet insan üzülür ama diğerinin yanında bu ne ki

evladını 40 günlükken bırakmış arkasından telefonla bile olsa aramamış adam sünnete gelince birden yii baba olacak konu sahibi yuvasına dönecek daha sonra yeniden terk edilmeyi bekleyecek
bu sene olmazsa iki sene sonra yine boşanacaklar belki ikinci çocukla beraber bu defa yine daha yeni doğmuş bebeğim var iki çocukla ortada kaldım diye ağlamaya başlayacak

Back