Parcalasam mı bu kadını

Ne yapayım.

• Gecelikle servisi bas.

• Gereksiz evham senin ki.

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Konuştum. Özet geçti, utandırdı beni. Ex'ten sonra soluklanmak için oturmuşlar. Kadının hoşlandığı bir bey varmış galiba. Ona hediye konuşmuşlar. Istersen geçmisime bakabilirsin netten dedi. Iki kiside degillermis. Reaminasyon ekibinden biri daha varmış. Arkadaşımın dediğini farketti ve ona küfür etti, herkesi kendi gibi o.. sanıyor diye. simdi sorunumuz bu. Neyse yorumlariniz için teşekkürler. Sakin olmak lazım mış. Mune Mune konuyu kapatabilir miyiz.

Doktorlardan nefret eder, hatta ondan muhendislik okuyor suan.

Bu bir seferle kalacaksa sesini çıkarma. Sadece sevgiline rahatsız oldum o kadını sevmiyorum biliyorsun sen de vakit geçirme dersin. Sonra yine aynıları olursa bu sefer kabahati sevgilinde bulabilirsin. Ilk seferlik yapılcak bir şey yok şimdilik.

Hastanede mesaileriniz denk geldiğinde o doktora gidip "bence bu kadar çok çay içmeyin. Sonra nöbetlerde uykunuz kaçıyor, çay içmeye arkadaş arıyorsunuz. Tek başına içilmiyor tabi bu meret siz de haklısınız" de.. :KK45:

Sevgiline de şimdilik bir şey deme. Biraz daha takip et..
Mutlaka konusu açılır o zaman o içtiği çaya atıfta bulunursun..
Sakinlik her zaman kazandırır..

Bu bir seferle kalacaksa sesini çıkarma. Sadece sevgiline rahatsız oldum o kadını sevmiyorum biliyorsun sen de vakit geçirme dersin. Sonra yine aynıları olursa bu sefer kabahati sevgilinde bulabilirsin. Ilk seferlik yapılcak bir şey yok şimdilik.
Ya kadın geldi insan gibi heyacanı paylaştı vs dedi. Baya bozdu beni. Yakinda sözü olacakmis zaten. Bizim hastanedenmis sevgiliside. Burası is yeri vs baya nutuk yedinn :/

Hastanede mesaileriniz denk geldiğinde o doktora gidip "bence bu kadar çok çay içmeyin. Sonra nöbetlerde uykunuz kaçıyor, çay içmeye arkadaş arıyorsunuz. Tek başına içilmiyor tabi bu meret siz de haklısınız" de.. :KK45:

Sevgiline de şimdilik bir şey deme. Biraz daha takip et..
Mutlaka konusu açılır o zaman o içtiği çaya atıfta bulunursun..
Sakinlik her zaman kazandırır..
Basaramadim. Sordum fircami yedim oturdum. Siniri gecsin tribe baslicam ama. Beni uzmemeliydi hertürlü:duduk:

Ya kadın geldi insan gibi heyacanı paylaştı vs dedi. Baya bozdu beni. Yakinda sözü olacakmis zaten. Bizim hastanedenmis sevgiliside. Burası is yeri vs baya nutuk yedinn :/

en azından neyi ne zaman yapıyor onu biliyorsun bunu öğrenmiş oldu :)))
Kadınsal kıskanclıklar işte de geç uzatmasın o da ;)

Bir insan mesai arkadasiyla cay icebilir. Ha siz icemez diyorsaniz da o zaman sevgilinizi calistirmayin evde oturup ev erkegi olsun.

Sanmam, sevgilim mendebur suratlinin tekidir. Annesi bile oğlum gül biraz der. Bir yaşlı hastalarını sever, onlara güler. Ya ama benim görmediğim yerde iletişimleri farklida olabilir mi?
Kızın attığı mesajdan sonra burnuma kötü kokular gelmeye başladı. Sevgilin muhakkak yüz veriyo bu kıza

Back
X