pardon da sen ne ayaksın???

Bremenmizikacisi

Arılar bal yapmaya bayılırlar
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2017
3.473
7.695
108
Merhaba hanımlar engin tecrubelerinize guverenek beni aydinlatacaginizi umuyorum :)
Benim okulumda siniflar 300 kisilik oyle herkesin herkesi tanidigi bir ortam yok. Bizim sınıfta oldugunu bildigim bir cocuk vardi ama dikkatimi cektiginden degil sadece derslerde goruyordum. Herneyse bir gun kutuphanede ders calisirken baktim yanimda bu oturuyor. Normalde hic tanimasdik selamlasmadik konusmadik ama bana gulumseyerek samimi bir sekilde selam verdi ben de gulumseyip onume dondum. Sonra ne calisiyorsun vs. Diyerek benle konuştu tanistik o gün baska bir sey olmadi. Sonraki gunler yine karsilastik bu karsilasmalardan birinde numarami istedi ama duymamis gibi yaptım konuyu degistirdim biraz daha pesimden kossun istedim. Sonraki gunlerde yine karsilastik ve yine numarami istedi bu sefer verdim ve whatsapptan konusmaya basladik. Ilk baslarda konusmalar gayet mesafeliydi ki bu cok normal ama 1 aydir whatsappta konusuyoruz ve bir adim dahi ilerlemedik.

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar engin tecrubelerinize guverenek beni aydinlatacaginizi umuyorum :)
Benim okulumda siniflar 300 kisilik oyle herkesin herkesi tanidigi bir ortam yok. Bizim sınıfta oldugunu bildigim bir cocuk vardi ama dikkatimi cektiginden degil sadece derslerde goruyordum. Herneyse bir gun kutuphanede ders calisirken baktim yanimda bu oturuyor. Normalde hic tanimasdik selamlasmadik konusmadik ama bana gulumseyerek samimi bir sekilde selam verdi ben de gulumseyip onume dondum. Sonra ne calisiyorsun vs. Diyerek benle konuştu tanistik o gün baska bir sey olmadi. Sonraki gunler yine karsilastik bu karsilasmalardan birinde numarami istedi ama duymamis gibi yaptım konuyu degistirdim biraz daha pesimden kossun istedim. Sonraki gunlerde yine karsilastik ve yine numarami istedi bu sefer verdim ve whatsapptan konusmaya basladik. Ilk baslarda konusmalar gayet mesafeliydi ki bu cok normal ama 1 aydir whatsappta konusuyoruz ve bir adim dahi ilerlemedik. Demeye calistigim su, ben mesaj atmasam bile her gun mesaj atiyor her gun konuşuyoruz ama bir kez olsun benle vakit gecirmeyi teklif etmedi. Hani gel beraber kahve içelim falan onu da gectim gel beraber ders çalışalım bile demedi yahu. Okulda karsilasirsak yuzyuze konusuyoruz o kadar. Ayrica benden hoşlandığını gosterecek herhangi bi cumle de kurmuyo ne bileyim insan bi gözün guzel falan der :KK70: yok sifir bunda. Dedim bari yazmayayim ben buna sıkıldım çünkü ama ben mesaj atmadikca o atti yine konuştuk gelin gorun ki ayni tas ayni hamam 1 milim ilerlemiyoruz.
Şimdi bu çocuk benden hoslaniyor mu hoşlanmıyor mu sizce ona gore ben de önüme bakayım valla darlandim. Siz ne dersiniz?
Bence bu çocuk sizden hoşlanıyorsada çok pasif furuyor. Bu her davranışına yansır, sıkar bir yerde. Erkek dediğin biraz atılgan olacak. Uzak dur derim ben. Usulca kaç.

Kahve ısmarla çocuğa...bir gözdrn geçir et bak falan...yine iş yoksa hiç cvp verne ona daha anlar angut değil herhalde

neden sen demiyorsun, bu haftasonu sana bir kahve ısmarlayayım diye bunda bir şey yok ki hem daha iyi tanırsınız birbirinizi.

Back
X