Parfüm aldım ama kokmuyor iade etmek istoyorum

venus0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
8.076
25
0
İstanbul
Arkadaslar merhaba
Bugun kadıkoyde bı parfumeriden ıkı adet parfum aldım. Bayan ve erkek
Ancak bunlar kokmuyor yanı cok zayıf kokuyorlar kaldıkcada kotulesıyor
Biri bulgarı jasmın noir
Biri jean paul male

Sahte yada bayatlamıs urunler. Jean paulu esım yıllardır kullanır ve bır fısla tum ev kokuturdu bu resmen kokmuyor benımkıde aynı seklde. Fiş aldım ama urunlerı actım bı sorun cıkartırlarmı. İyi de para verdım cok uzuldum. Değiştirmeyız deme hatları varmı ve benım haklarım nedir

Not pesin aldım

Yardımcı olan herkese tesekkuredrım

Son düzenleyen: Moderatör:
edp aldığınıza emin misiniz? edt olabilir ürünler, edt'nin içinde azaltılmış esans vardır o yüzden kokusu uçucudur. bir bakın isterseniz.

edp aldığınıza emin misiniz? edt olabilir ürünler, edt'nin içinde azaltılmış esans vardır o yüzden kokusu uçucudur. bir bakın isterseniz.

Evet eminim edp benımkı esımınkı edt ama diğerleride edtydı satıcı erkekte edt oluyor dedı ana ıkıncı sorunda kalınca 5 dk sonra kotu koktu

canım o zaman götür ve konuş, olmazsa başka bir yerden aynı parfümleri al öyle git böylece adama da ispat edebilirsin. bir de tüketici haklarıyla görüş sanırım cayma hakkın vardır belli bir süreyi geçmemişsen.

canım o zaman götür ve konuş, olmazsa başka bir yerden aynı parfümleri al öyle git böylece adama da ispat edebilirsin. bir de tüketici haklarıyla görüş sanırım cayma hakkın vardır belli bir süreyi geçmemişsen.

Cok tesekkurederım ama cıddıen ayıplı urun bunlar sıkıyorum sıkıyorum kokmuyor hemen ucuyor degıl sıkınca koku gelmıyor ıyıce burnumu dayama lazım ...hele esımınkı kolonya gıbı kokuyor Fişim var ama endişem bu parfüm acılınca almayız demelerı. Daha bu aksam aldım yarın goturmetı dusunuyorum ama iade edemezsın demelerıne karsın bişi diyebilirmiyim haklarımı bılmıyorum maalesef

canım bu konuda benim de bir bilgim yok, yarın hemen tüketici haklarına ulaş ve bu konuyu sor. inşallah paranı alabilirsin, hayırlı geceler.

Elinde eski şişenden kalmış parfüm varsa al git bakın aslında böyle kokması gerekiyordu de baktın yanaşmıyolar tamam tüketici haklarına şikayet edeceğim elimde fişim var dersin:31:

iade yapmak müşterinin en doğal isteğidir . benim arkadasım tüketici danısmanlıgı yard.cıgında calısıyor ne olursa olsun para iadesi yapılması sart dıyo gidip haklarını savun canım

sırf bu yüzden hep aynı yerden alıyorum bir daha gitme ama hakkını sonuna kadar ara

sırf bu yüzden hep aynı yerden alıyorum bir daha gitme ama hakkını sonuna kadar ara

iade yapmak müşterinin en doğal isteğidir . benim arkadasım tüketici danısmanlıgı yard.cıgında calısıyor ne olursa olsun para iadesi yapılması sart dıyo gidip haklarını savun canım

Bu gibi durumlarda biraz çirkef olmak gerekebiliyor

Bade haklısın esım de aynı seyı soyledı boyner gıbı yerlerden alıcam bir daha gaflete dustum avm ye gıtmeye usendım

Elanur aradım bugun 3 subemız var kesınlıkle sahte degıl dıyor kesın ıade ıstıorm dedım getırın bakalım fırmaya yollarız ıade yapın yada deısım yapın derlerse yaparız cart curt dedı ama benım mıdem bulandı kesınlıkle deısım vs ıstemıyorum yarın gıdıcem bakalım

Kamuran haklısın ama sessız bır ınsanım en fazla paramı geri verin diyebilirim sanırım ne desem degıstırır yanı çirkeflik nasıl yapmam lazım :)

İade ettim ama baya zorlandım en az 30 dk
Goturdum once fırmaya yollayalım dedıler koklayıp bunlar normal gayette kokuyor buram buram dedıler
Hayır kokmuyor dedım sonradan sızı adur etmeyelım yenıerını verelım dedıler burda acın o zaman dedım jean paul actılar oda aynıydı ama eh bı tık ıyıydı sonra aaa hakkaten diğerı kokmuyordu dıyorlar:)bende baska marka bakayım bayan kokusu dedım bı kactane tester olmayan parfumu actılar koklattılar ve hepsi kokmuyordu resmen kolonya gıbı. O kadar zayıfkı kokular. Sahte olnadıgını asla ıade alamayacaklarını soyledıler. Bende lanet olsun dedım jadore ve jean paulu alacaktım 100 tlfark cıkardılar kurus vermem dedım. bır satıcı azda olsa fark veremezmısın dedı dıgerı oemlı degıl verelım dedı bende ya gercekten ıstemıyorum bana verın paramı gıdeyım sızde 100 tl zarara ugramayın hem benm hakkım bu 7 gun gecmeden getırdım ve ayıplı urunler dedım odeme yapamayız kasa musaıt deıl cart curt derken dedımkı nakıt odedım ve fısım bu kullanmadım alın parfumlerı testermı yaparsınız testemı yollarsınız yapın benı yormayın esım arabada sacma bı yerde beklıyor ve cabuk gıtmem lazım adam elı tıtreyerek ve kızarak verdı paramı cektım geldım.

Sımdı bu parfumler orjınal olsa şak şak tester olmayan parfumlerı acıp acıp denetırlermı illa paranı alma pahalıda olsa basja koku verelım derlermı bunlar altın degerınde seyler ustelık.

Buda bana ders olsun marka yerler hariç almam artık. İlk ve sondu. Sizde guvenmeyin sakın isim vermicem ama rıhtımdakı starbucksun yanı diyim cok musterımız var dıyor aldanmayın

Yardımcı olan herkese tesekkurler ve sevgiler.

merhaba, ben cok bilinen bir internet sitesinin iade bolumunde calisiyorum. cayma hakki parfumler icin gecerli olmuyor yani kabul etmeme haklari var iadeyi. bu gibi durumlarda yine de ugrasirim derseniz kaymakamliktan hakem heyetine form doldurabilirsiniz arkadaslar. sizin iade olmus neyseki. ;)

Son düzenleme:
kesinlikle
bu tip seyleri hep belli kozmetik magazalarindan almalisiniz

merhaba, ben cok bilinen bir internet sitesinin iade bolumunde calisiyorum. cayma hakki parfumler icin gecerli olmuyor yani kabul etmeme haklari var iadeyi. bu gibi durumlarda yine de ugrasirim derseniz kaymakamliktan hakem heyetine form doldurabilirsiniz arkadaslar. sizin iade olmus neyseki. ;)

Evet laracroft kesinlikle bir daha tövbe:) sevil en iyisi sanırım

Lımonlu bahce degıstırdıler ama dedgım gıbı şak şak parfüm acıyorlar sende orj olsa o kadar degerlı 300 500 lıralık seyler acılırmı

Neyse kurtuldum ama konuyu okuyan herkese benden bi tavsıye olsun:)

Back
X