Paris & NewYork - Sokak Modası !!

Mikla

fashionist'anbuL.
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2009
636
0
96
İstanbul
Takip etmekten hiç ama hiç sıkılmadığım, ufkumu açan, yeni detaylar keşfetmemi sağlayan Paris ve Newyork sokak modasını burda paylaşalım ve yorumlayalım.

Pariste herkes yürüyen bir trend ikonu adeta. erkeği de kızı da çocuğu da yaşlısı da zevk sahibi.

Son düzenleme:
dsc0010dnk.jpg

20090214dsc0013newyorkf.jpg

dsc0086bettinaandersons.jpg

çiftlerin uyumuna, baktıran tarzlarına ve iyi giyimlerine hasta olmamak elde değil. biz de sokakta böyle düşünülen bir çiftizdir inşallah diye dua ediyorum :))

img0635parislemaraisstr.jpg

img0636jolicoupleamoure.jpg

img9064pariscityoflove.jpg

img9412pandorabystylean.jpg

harikulade <3

bazı giyimleri çok beğenirken bazı giyimleri sırf moda diye sırf farklı olmak için giyindikleri için hoş bulmuyorum açıkçası saçma geliyor bazısı moda diye farklı olmak için kendilerini komik gösteren cok kişi görüyorum buradanda bir kaçı bana hitap etti gerisi fasa fiso :delphin:

"Sokak modasının her zaman revaçta olduğu bu günlerde, parası, markası değil ''Yakışanı Giy'' sloganıyla sokak modasının yeni trendlerini buradan paylaşalım..."

yazıyor efendim topic girişinde. en azından bunu okuyalım da öyle girelim yahu (:
bizim derdimiz yakışanı değil moda olanı giyme inadından kaynaklanan bi dert. türkiyedeki modanın paristeki kadar gelişmemesinin nedeni budur. bu, bu işe gönül vermiş, ekmeğini kazananların en büyük derdidir. olay budur. anlamak o kadar zor değil.

Arkadaşlar konu belli, bulunduğu yer belli.

Trendler - Sokak Modası Sokak modasının her zaman revaçta olduğu bu günlerde, parası, markası değil ''Yakışanı Giy'' sloganıyla sokak modasının yeni trendlerini buradan paylaşalım...

Amaç az parayla kendine yakışanı bulmak ve kendi stilini kendin yaratmak. Moda akımına karşı insanların oluşturduğu sokak trendi yada modasını burada işlemek öne çıkarmak.
Konuyu açan arkadaşımızda bu içerikle paylaşım yapmış. Paris & NewYork sokak modasını beğenisini yazmış. Bunda ne var ki? Anlamadan etmeden olay olmuş milli mesele haline getirilmiş. Yapmayın arkadaşlar moda çılgınlıgı Türkiye'de çok yaygın. Hala her bedenden insanlarımız modadır diye o mevsim aynı renklere yada modellerle sokaklarda geziyor. Var mı pazardan aldığı giysilerle oluşturduğu stili açık yüreklilikle söyleyenler. Çok az ne yazık ki. Eğer varsanız pazardan aldığımız giysilerle yarattığımız Pazar Şıklığını verdigim linkten sergileyelim...

Lütfen konuyu dağıtmadan,kaldığımız yerden devam edelim..

Kendi sokak trendimiz.. Pazar Şıklığı - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

Son düzenleme:
Back
X