Doğuma Hazırlık paris :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Daha önce de açılmıştı böyle bi konu,fena dalga konusu olmuştu.
Bence hiç gerek yok böyle isimlere,ne güzel isimlerimiz varken neden başka şehirlerin ismini koyasınız ki.
Yabancılar İzmir,İstanbul vs koyuyo mu?

bencede çok uygun değil.Parisin sizin için özel bir anlamı varmı bilmiyorum ama (evlilik teklifini pariste etmiş olabilir mesela)
hem paris ismi diyince akla Yahşi cazibedeki simgenin köpeği paris geliyor.

benimde aklıma o köpeğin adı geldi.....

valla bende olsa koymazdım ne güzel isimlerimiz var bizim onlardan seçin .......

Yurtdışında mı yaşıyorsunuz? Paris yurtdışında kullanılan bir üniseks isim olsada (anlamı şehir olan Paristen değil Truva efsanesindeki Paristen gelir) Türkiye de kızınla bolca dalga geçilmesine neden olabilir.

Ben de arkadaşlara katılıyorum.İlla bir şehir ismi takıntınız varsa İstanbul ya da İzmir koyun.Paris ten çok çok daha iyidir.Bu isimlerden yana da değilim ama Paris ten iyidir.Ayrıca birçok insanın aklına Paris denilince bir şehir değil,bu aralar fenomen olan bir dizideki köpeğin ismi gelecektir.Son karar size ait tabi.

çocuğunuza bunu yapmayın....:19:bu ismi taşıyacak olan o ve hiç güzel değil anlamsız birşey yani ne gerek var ?düşünsenize adın ne? PARİS !aman Allahım çok kötü:68:siz bilirsiniz tabi madem sordunuz bence böyle

siz bilirsiniz ama bence de kulağa çok hoş gelmiyor

o kadar güzel isimlerimiz var ki bence onlardan bir tanesini beğendirin eşinize....

Back
X