Paris'te mizah dergisine saldırı... 12 kişi öldü... 'PEYGAMBERİN İNTİKAMINI ALIYORUZ'

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ama bir anda değiştirir heeyi,o ama bir anda başkasının hareketine hak verdirir insana
,o ama arkasından gelen öldürmek ahlaka sığdırmaz lafını yok eder bir anda.
neyse just şaşırrtın beni. farkın kalmadı pek diğerlerinden.
iyi günler.

abartmasaydın keşke
ama yazdım diye katil falan ilan edeceksin nerdeyse
ben cümle sonuna bile ama yazarım ne alakası var yani
yakınırken bile "çok açım ama yaaaa" diyoruz da o ama lafını komik buluyorum ben düşsel alıntılar vardı bi ara orda çok çıkardı bu laf
amadan önce gelen cümle geçersizmiş peeh

yine gerçek islam bu değil, arkasında emperyalistler var, israil var bilmem kim var palavraları.

Yahu arkasında hep birileri var da önünde niye hep müslümanlar var hiç düşünülmüyor.

Maalesef ki islam bu katliamlara çok müsait bir din. İnsan hayatı en ucuz nerede, dünyada en çok katliam nerede yaşanıyor müslüman coğrafyasında. Müslümanlar en çok kimi öldürüyor. yine müslümanları.

Siz istediğiniz kadar gerçek islam bu değil deyin. Belki de gerçek islam tam da budur. Sonuçta namazı nasıl kılacağınız kaç defa yatıp kalkacağınız kuranda yazmıyor ama sizden olmayanı öldürebileceğiniz, savaşlarda kadınların esir alınıp evlenilebileceği(burada aslında başka bir kelime yazacaktım ama vazgeçtim, malum müslümanların hassalığı - daha 2 gün önce 12 kişiyi öldüren 'hassaslık'), hakim karşısında kadın ve erkeğin şahitliğinin eşit olmayacağı yazıyor. İşte alın size gerçek islam. Bugün kim bunları uyguluyor, işid,boko haram,el-kaide vs. gibi dünyanın başına bela olan teröristler.

Ne yapılabilir bilmiyorum ama en azından dünyanın huzuru için islamda reform hareketleri başlatılmalı.

yine gerçek islam bu değil, arkasında emperyalistler var, israil var bilmem kim var palavraları.

Yahu arkasında hep birileri var da önünde niye hep müslümanlar var hiç düşünülmüyor.

Maalesef ki islam bu katliamlara çok müsait bir din. İnsan hayatı en ucuz nerede, dünyada en çok katliam nerede yaşanıyor müslüman coğrafyasında. Müslümanlar en çok kimi öldürüyor. yine müslümanları.

Siz istediğiniz kadar gerçek islam bu değil deyin. Belki de gerçek islam tam da budur. Sonuçta namazı nasıl kılacağınız kaç defa yatıp kalkacağınız kuranda yazmıyor ama sizden olmayanı öldürebileceğiniz, savaşlarda kadınların esir alınıp evlenilebileceği(burada aslında başka bir kelime yazacaktım ama vazgeçtim, malum müslümanların hassalığı - daha 2 gün önce 12 kişiyi öldüren 'hassaslık'), hakim karşısında kadın ve erkeğin şahitliğinin eşit olmayacağı yazıyor. İşte alın size gerçek islam. Bugün kim bunları uyguluyor, işid,boko haram,el-kaide vs. gibi dünyanın başına bela olan teröristler.

Ne yapılabilir bilmiyorum ama en azından dünyanın huzuru için islamda reform hareketleri başlatılmalı.

Valla diyeceğim, çok dedim de taşlanmaktan ve banlanmaktan yoruldum :27: ha bir de saygısız ilan edildim. oysa ki kitapta yazanlardan bahsediyoruz :KK52:

bence dünyayı şirketler yönetir, sonra din, sonra devletler sonra milliyetçilik vs.. yani hepsi para için özetle, insanları din ile manipüle etmek çok kolay hem de milyonlar halinde...

Bu konuyu kapatıyorum neden mi? Çünkü Paris'te yaşananlar kötü, hiçbir dine sığmaz.
Öte yandan İslam'ı bilerek eleştirdiğinizi sanıyorsunuz fakat görüyorum ki birçoğunuz bilmiyor.
Salih amelli hayırlı kul olmayı kötülükten uzak durmayı, zerre kadar kötülüğün ve iyiliğin karşılığı var diyen, karıncanın bile hakkını vermeyi söyleyen, fesatlığı, kibri, merhametsizliği kötü gören Allah sizce gidin kafanıza göre insanları öldürün der mi?

Ama siz ayetlerinden bazı yerleri cımbızlar işinize geldiği gibi yorumlarsanız adamda kesersiniz, hayvanlara da zulmedersiniz.

Back
X