Doğuma Hazırlık PARK BEŞİK TERCİHİ

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

dend

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2013
219
188
303
İzmir
5 Aylık bir anne olarak memnun kaldığım park beşiğimi sizlerle kanalımda paylaştım arkadaşlar . İyi Seyirler

5 Aylık bir anne olarak memnun kaldığım park beşiğimi sizlerle kanalımda paylaştım arkadaşlar . İyi Seyirler
Canim bana bi defa ayetel kursi okuyabilir misin gebelerden topluyom insallah sizjn vesile olursunuz hamile kalmama

Sizin yatakta çok güzelmiş begendim ,bende cok severek kullandım kizlarima sizin anlattiginiz bütün özellikler vardı benim artı olarak önerim bizim yatakta ayak tarafında fermuarla açılan yeri vardı oradan girip cikabiliyordu yatağına, benim yatak biraz daha büyüktü oda yapana kadar kullandım 5 sene kullanmisimdir heralde,güle güle kullanin

bende fermuar yok bide o özellik olsa süper olurdu benimkide girer çıkardı kendi kendine

bende fermuar yok bide o özellik olsa süper olurdu benimkide girer çıkardı kendi kendine
Evet canim cok sagol
Allah gönlünüze göre versin inşallahhh

Tuvalete alistirinca gece kendi gidip yapıp yatıyordu, hadi uykuya diyince hop oradan geçip yatıyordu çok hoşuna gitmişti kızlarımın eğlenceli geliyordu bı nevi,ben çok memnun kalmıştım öneririm o tarz herkese

evet bencede harikaa belki buna ileride bi fermuar taktırabilirim bi bakayım oluru varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…