Doğuma Hazırlık park beşik ve hastane çıkışı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

yaaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2012
3
0
36
Ankara
merhaba bayanlar bende 31 haftalık hamileyim park beşik ve hatane çıkışı hakkında bilgi verirseniz sevinirim

bende 32 haftalık hamileyim. park yatagı kraft 821 aldım, yatak odama yatağın yanına koyacagım ve yerim dar olduğundan kücük tercih ettim. hem iyi bir markaydı hemde fiyat olarak çok uygundu. hastane çıkışı derken bebek kıyafetinden mi bahsediyorsun yoksa başka birşeyden mi, onu pek anlamadım?

merhaba bayanlar bende 31 haftalık hamileyim park beşik ve hatane çıkışı hakkında bilgi verirseniz sevinirim

hatane cıkışı denilen şey;tam takım halinde bebeğin ilk anda ihtiyaclarını karşılayan bebek kıyafetleri.Genelde battaniye,iç zıbın,dış zbın pijama takımı,ağız mendili,eldiven-şapkanın yer aldığı giysi kombinidir.mutlaka bu şekilde buyuk bir takım yerine beğendiğiniz yenidoğan giysilerinden kndiniz takım yapabilirsiniz..ben ikinci yolu tercih ettim açıkcası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…