Doğuma Hazırlık park yatak alırken neye dikkat edilmeli?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

TozToprak

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
1.211
27
683
merhaba kızlar

park yatakla ilgi aklıma takılan şeyler var

alt değiştirme ünitesi diyorya o kullanışlımı müzikli dönenceli oluşu iyimi birde bütün park yataklar 2 kadememi.hepsiburada.comdan sipariş edeceğim.boyutları markası ne olmalı.
bir sürü marka var kararsız kaldım.

bende park yatak araştırması yapıyorum.öncelikle alt değiştirme ünitesinin çok gerekli olmadığını söylüyorlar.müzik ve dönence bazı çocukların ilgisini çekebiliyormuş herhalde çocuğa göre değişiyor.3 kademeli olan park yatakta var pier cardinin ps 132 modeli sadece bu var sanırım.bende 132 ve 180 modelleri arasında kararsız kaldım.umarım size yardımcı olabilmişimdir

Ebat onemlı 60-120,70-110 vb olarak degısıyor cok ta kucuk almayın cunku bebek bunu 3 yasına kadar kullanabılır dıyorlar.
ıcındekı yatak ya ortopedık ya da vısco olmalı. ben vısco aldım.aldıgım yer de onu tavsıye ettı.
Benım aldıgımın donencesı yok ama oyuncaklar asılı o tente gıbı yerınde. ısıklı muzıklı tıtresımlı bı aparatı var ama bebek severmı bılmıyorum. donence sonradan da alınabılır.
Bebek bezı ıslak mendıl gıbı gozlerı olan bır kısmı olursa rahat edılebılır. Ben camınonun bır urununu aldım bezlerın mendıllerın koyulacagı yer kapıya da asılabılıyor.
kraftı alacaktım ama cook buyuk geldı gozume ve kabaydı sankı.
Bebegın ıkıncı kademede kullanacagı alt kısımda bebegın cıkması ıcın fermuar olursa uyandıgında onu sızın almanız yerıne kendı ordan cıkabılır.
Benım goruslerım bunlar kızlar
:34: :nazar: :49:

merhabalar bizim de park yatağımız var sunny baby markası. ama hıc tavsıye etmıyorum kızım daha 8 aylık her tarafı gacırdamaya başladı. bızdemı sorun var dedık ama bır park yatak ne kadar kotu kullnıalbılırkı?? neyse , alt degıstırme unıtesını 2 ay kadar kullandık ama cok da gereklı degıldı. fakat dönence olayını atlamayın derım. butun donenceler karyolalara gore tasarlanmıs park yataklara takamıyorsunuz sonradan alırsanız. bız buna hıc dıkkat etmeden almısız yasadıgımız hayal kırıklıgını sıze anlatamam. yatagın yan tarafına sütun gıbı bısey ayarlayıp oraya taktık, hıc şık bır goruntu olmadı ama kızım o kadar sevdı kı cıkaramadık. sımdıyse tutup ustune devırdıgı ıcın kullanamıyoruz. sımdıkı aklım olsa kesınlıkle kraftın dönencelı olan modelını alırdım, hem bızımkıne gore daha kıbar, hemde daha dayanıklı, kullanan arkadaslar cok memnun.

bende park yatak aldım henuz kullanmadım ocakda inşallah :)) ben fermuarsız olanını tercih ettim alt değiştirmesine gelince onu kullanıcamı zannetmıyorum neticede kenarları demir kolunu bacagını vurabilir benım için bi formalite o ama donencesi bencede onemli bebegin ilgisini çekmesi açısından alt değiştirmeye gelince soyle bişi tavsiye edebilirim tek tarafı muşamba tek tarafı kumaş alt değiştirmeler oluyo hem buyusede kullanabilirsiniz hemde temızlıgı çok rahat kumaşa bulaşan pisligi temizlemek zor olur ama muşambada bi ıslak mendille dahi çıkıo pratikliginden oturu tercih ettim park yatagı işi bitince kaldırıcam ortalıkta kalabalık etmıcek ama soyle bişi varki uzun sure ust kademede yatıramazsınız düşer alt kademe daha çok kullanılıo o yuzdende fermuarsız olmasını tavsiye ederim

Back
X