marka ve model tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar...
Merhabalar ;
Öncelikle hayirli , sağlıklı doğumlar diliyorum hepinize :))
Bende 2012 Haziran annesiyim çok tavsiyelerim olacak sizlere ama suan 2-3 sey hakkinda onerim olacak gözlerim kapalı yazıyorum malum uykusuzluk :)))
- Öncelikle park yatak konusuna gelince benim oğlum hiç sevmiyor park yatağını
icinde rahat yatamiyor , uykusunda çok donüyor ve filelerine çarpıyor . Ayağa kalkmaya başladığından beri park yatağın yatağını aşağıya indirdik olası tehlikelerden korunmak icin :) fakat bu seferde biz oğlumuzu yatağa yatirirken aşağıya eğildiğimizden göbeğimiz park yatağa çarpıyor ve gacur - gucur sesler cikariyor eee böyle olunca bizim bidik uyanıyor
veeeeee mutlaka sallanan park yatak alın :))
- ateş ölçerse gelince biz kulaktan ölçer aldık .
Ama hemşiremiz bunu 1 yasından önce kullanmayı önermiyoruz dedi ve 80 tl çöpe gitti onun yerine 5 tl lik dijital ateş ölçer kullanıyoruz :)) kulaktan ileride ise yarar umarım :))
- bebek arabası konusunda çift yönlü olsun - büyük tekerlekli olsun ( rahat rahat her yerden geçebilin diye ) ve eğer travel sistem alacaksanız üstündeki portbebe'nin ( anakucaaginin) yatar pozisyonda durduğundan emin olun . Ben graco 'nun aldım fakat ufakken onu hiç takamadim arabaya çünkü yatmiyordu daha oturmayı bilmeyen bebeğide onun icine koyamazdim .
Şimdi kullanmaya başladım o da artık büyüdü icine sığmıyor :))
- bebek sampuani , pisik kremi icin şiddetle mustela öneriyorum size oglumunn basında hiç Konak olmadı ve alerji yapmadı . Biraz pahalı gelebilir ama söyle duşunun 1 sampuani bize 6,5 ay gitti ve pisik kremleri daha 6 ay daha idare eder bizi :)) çok bereketli .
Şimdilik bu kadar :)) sorularınız olursa cevaplarım bende aklıma geldikçe yazarım .