park yatak, ateş ölçer, telsiz vs. tavsiyelerinizi bekliyorum...

Park yatak çok büyük olsun istemiyorsan, Garaco Elektra ya da Garaco Prestige tavsiye edebilirim. Kumaşı çok kaliteli, çok inceledik ve Elektra ürününde karar kıldık. İnternet sitelerinden birinden aldık. Telsiz ve ateş ölçerde de braun u beğendik, henüz almadık.

Son düzenleme:
Göğüs pompasında da, bebe mağazasında çalışan bir arkadaşımın tavsiyesiyle Philips Avent Elektrikli aldık. Bir çok markanın ürününü satıyorlar ama, kullanan müşterileri acıtmadığı için bu üründen çok memnun kalıyorlarmış.

park yatak için marka değil ama biraz geniş olmasını tercih edin derim. ateş ölçerde yine marka değil ama bebeğin koltuk altından veya kulağından ölçüm yapmak zor oluyor o nedenle alnından ölçenleri veya tüm vucutdan ölçenleri tercih edin derim. telsiz olarakda ben bekonun görüntülüsünü almıştım kesinlikle tavsiye ederim çünkü hem oiyasadaki en ucuz telsiz hemde görüntülü yanlış hatırlamıyorsam 99 lira idi ben alalı 4 sene oldu geçi ama birde benim kızım sürekli onu fırlattı ama hala taş gibi.

marka ve model tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar...

Merhabalar ;

Öncelikle hayirli , sağlıklı doğumlar diliyorum hepinize :))
Bende 2012 Haziran annesiyim çok tavsiyelerim olacak sizlere ama suan 2-3 sey hakkinda onerim olacak gözlerim kapalı yazıyorum malum uykusuzluk :)))

- Öncelikle park yatak konusuna gelince benim oğlum hiç sevmiyor park yatağını icinde rahat yatamiyor , uykusunda çok donüyor ve filelerine çarpıyor . Ayağa kalkmaya başladığından beri park yatağın yatağını aşağıya indirdik olası tehlikelerden korunmak icin :) fakat bu seferde biz oğlumuzu yatağa yatirirken aşağıya eğildiğimizden göbeğimiz park yatağa çarpıyor ve gacur - gucur sesler cikariyor eee böyle olunca bizim bidik uyanıyor veeeeee mutlaka sallanan park yatak alın :))
- ateş ölçerse gelince biz kulaktan ölçer aldık .
Ama hemşiremiz bunu 1 yasından önce kullanmayı önermiyoruz dedi ve 80 tl çöpe gitti onun yerine 5 tl lik dijital ateş ölçer kullanıyoruz :)) kulaktan ileride ise yarar umarım :))
- bebek arabası konusunda çift yönlü olsun - büyük tekerlekli olsun ( rahat rahat her yerden geçebilin diye ) ve eğer travel sistem alacaksanız üstündeki portbebe'nin ( anakucaaginin) yatar pozisyonda durduğundan emin olun . Ben graco 'nun aldım fakat ufakken onu hiç takamadim arabaya çünkü yatmiyordu daha oturmayı bilmeyen bebeğide onun icine koyamazdim .
Şimdi kullanmaya başladım o da artık büyüdü icine sığmıyor :))
- bebek sampuani , pisik kremi icin şiddetle mustela öneriyorum size oglumunn basında hiç Konak olmadı ve alerji yapmadı . Biraz pahalı gelebilir ama söyle duşunun 1 sampuani bize 6,5 ay gitti ve pisik kremleri daha 6 ay daha idare eder bizi :)) çok bereketli .
Şimdilik bu kadar :)) sorularınız olursa cevaplarım bende aklıma geldikçe yazarım .

Başka bir önerimde su olacak ;
Doğumdan sonra biliyorsunuz cogu bebekte sarılık oluyor . Umarım sizlerde olmaz . İlk 1 hafta süt gelmiyor ben normal dogum yaptıgım halde 4. Gunu falan gelmişti neyse e süt olmayınca cocuğun sarılığı atlatması zor oluyor doktorlarda annenin sutu gelene kadar devam sutu öneriyor ( ki en dogrusu sarılık ilerlemeden önlem almak lazım ) lütfen ama lütfen bu devam sütunu bebeklerinize kasık ile verin . Eğer bebek biberon alırsa anne memesini kabul etmiyor yakin zamanda çevremde bu sekilde olan 2 kisi duydum . Ben bu konuda sansliydim doktorum kesinlikle kasık dedi aklınızda bulunsun . Evet 3-4 gün zor olacak sizin icin ama zaten kısa süreli bir beslenme olacak sonra anne sütunu emecek kuzucuklar :))
Ucu silikonlu yumuşak kasık kullanabilirsiniz .
Biz 3 gün kullandık devam sutu sonra sütüm gelince gerek kalmadı :)) 1. Ayın sonunda da 1 kilo 300 gr almıştık :))
Aman sakın biberona hayır !!!!!

diğerlerini bilmem de telsiz sakıncalı die çok okuduk eşimle.. almamaya karar werdik... bi araştır istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…