park yatak içerisine yatak seçimi yardım!!!!

limonludondurmaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2013
61
6
28
tecrübeli anneler lütfen yardım! park yatak içerisine yatak almak istiyoruz fakat letex, visko ve sünger arasında kararsız kaldık. viskolara bebekler gömülüyor sağlıksız diyorlar. kimisi sert yüzeyler daha zararlı diyor. tecrübesi olan arkadaşlar paylaşırsa çok sevineceğim. şimdiden önerileriniz için teşekkürler.

Yün yatak en sağlıklisi canım

Benim bebeğim 43 günlük ve doğumdan itibaren park yatağın içine ale koyduk o şekilde yatıyo.. Tek kişilik alez vardı evde fazla onu iki kat edip onu serdim. Üstüne birde bebek çarşafı çok iyi oldu☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım yatak olmadan sadece alez mi

Yok park yatakların katının üzerinde oluyo ya ara kat onun üzerine ama sen en alt kısmı için düşünüyorsan onu bilmiyorum canım onun içinde biz aldığımızda yatağı en alt kat için yataklar sayılıyo bücürük mağazasında vardı 45-60 lira arası değişiyo demişti satan kadın canım.

Birde bebeklerin çok yumuşak zeminlerde yatması pek sağlıklı değil diye biliyorum biraz sert olmalı kemik gelişimi için.

Aynen canım ☺️ seninki kaç aylık alt kat için mi yoksa ara kat için mi düşünüyordun?

kendi süngeri ve yün yorgan ser ben öyle yapacam yün daha iyi

Park yatak için olan döşeklerden aldm hem arakat hem alta oluyor üstüne alez üstüne çarşaf seriyorum.civilde 80 liraya satılıyor

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

yatağın materyali de önemli ama kesinle kılıf ya da alez şart. su geçirmeyen:) cok sık kazalar yaşanabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…