Park Yatak Kullanan Arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum.

Yumak46

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2011
128
2
296
Aydın
Selam kızlar dün park yatak aldım çok hoşuma gitti ama bir şey aklıma takıldı bunun içine hazır yatak mı koyuyoruz yoksa pamukdan bir yatak mı yaptırsak içindeki bana çok sert geldi tahta gibi üstü de naylonlu çarşaf sersek çocuk sıcaklar da pişer kullanan anneler yada bu konuda bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi ?

Canım o sert şeyin üzerinde bebek yatamaz. Park yataklar için özel üretilmiş visco yataklar var, biz onlardan aldık. Nette aratırsan bulabilirsin. Alt kademeye indirince de, ya yarı ortopedik yatak, ya da aynı ölçülerde diktirilmiş pamuk yatak düşünüyoruz. Yine visco yatağı üzerine koyarız.

Evet o yatak seyhatlarda falan kullanmak ici . O zamanlarda bile tasima problem iluyor. Yatak katlaniyor gene de o yatak sigmiyor hic bir yere. Bizde de annem yatak dikmisti o sert yatagin ustune onu sermistik. Ama sinra eltim aldi kullandi yatagi. Sonra geri yollamis icinde ne yatak kalmis disinda ne kullanilacak hal. Mecbur yenisini alcaz(

Park yatak aldıktan sonra ayrıca bebekler için tek kişilik yaylı yatak gibi düşünün yatağa uygun ölçülerde, viskon yataklar var onlardan alınıyor. Ama temizlemesi, havalandırması kolaymış. Ablam memnun.

benım park yatağımın ıcındede yatagı vardı ve bıraz kalıp gıbı gercekten ama cok rahat ben o sekılde kullandım ekstradan bır yatak almadım.

annem park yatağın içine yorgan kalınlığında yün yatak yaptı.
ben onu kullanıyorum gayet memnunum.
bi arkadaşın annesi de pamuktan bi yatak yapmıştı.
önemli olan, bebeğin yattığında yatağın içine gömülmemesi. yumuşak olması ve gömülmesi tehlikeli.
onun haricinde hazır yataklar da var, visco..

Hepinize teşekkür ederim gittim bugün çarşıdan visco yatak ve uyku setini de aldım.Hastane çantamızı da hazırladım sezeryan olacağım için doktorum 20 mayıs gibi dedi herşeyimizi tamamladık çok şükür artık gün sayıyoruz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…