Park yatak kullanan hanimlar bakabilir misiniz?

revanche

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2013
1.670
1.931
83
Merhabalar, gecen ay park yatak israrlarima ragmen esimin direnmesi sonucu karyola aldik. Daha bismillah kurar kurmaz oglum sarkarak yere dustu.. Bir de parcasi kirik oldugu icin iade ettik. Simdi park istiyorum.Bu seferde esim, acaba devrilir mi diye beni tedirgin etti. Bizim oglan cok hareketli. Park yatak da bildigim kadariyla hafif bisey. Oyuzden tereddutte kaldim. Yine duser diye aklim cikiyor. Oglan uyurken diken ustunde oluyorum. Bu arada 13 aylik
Bu yataklarin guvenilirligi konusunda beni aydinlatabilir misiniz? Simdiden tesekkur ederim.

Merhaba, oglum dogdugundan beri kraft in park yatagini kullaniyoruz. Cok saglam, hafifte degil. Aluminyum govde olanlar dengeli duruyor. 3 yasinda su an oglum. Icinde ayakta durup besigi iki yanindan tutarak deli gibi sallar hicbisey olmaz. Benim bile icinde onunla birlikte yattigim cok oldu. Oglunuz daha icinden cikmayi basaramaz. Yine de onlem amacli, yere minder gibi birseyler koyarsiniz.

Eklentiler

• indir.webp
    6 KB · Görüntüleme: 136
Tesekkur ederim. Icim rahatladi biraz. Bu
Kraftin hangi modeli. O kadar cok marka ve model var ki kafam karisti.

Ben kiziminkinin icine kendim bile giriyorum. Tam kenar kisminda ayakta durmuslugum bile var. Yalpalamadi bile. Ustelik oylr marka ve pahali bisrydr degil 150 liralik bi model.

Bende birde weebaby var hic memnun kalmadim. Durusu bile pek saglam degil digerine kiyasla. Aklinizda olsun. Yanda cocugun girebilmesi icin fermuar olanlari tercih edin derim.

Benim kizim 4.5 yasinda dogdugu gunden beri kullaniyoruz devrilme falan hic olmadi ama yedi aydan sonra ustteki yatak koyma aparatini kaldirdim en alta yatagini koydum ve besigin sallanmasini saglayan ayaklari icine dogru katladim gayet saglam ve sabiy duruyor..benim kizimsa cik hareketli hala kullaniyor simdi sira kardesinde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…