Park yatak kullananlara sorum varr

Gulperi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2007
471
18
623
Diğer
yakininizda veya cevrenizde park yatak kullanan var mi .artilari ve eksileri neler dir.

kac aya kadar hamak bolumunde yatabiliyor bebekler 6 veya 7 aydan sonra hareketli oluyor. ozaman hamak bolumu yani ikinci bolum kullanilmaz gbi gorunuyor.derin degil cunki.gerci yakkindan incelemdim ama.
bende heme cocuk odasi alma taraftari degilim ama arakatin derin olmamasi 8 aydan sonrasi icin dusunduruyo acikcasi.ya yatagin altini doldurcan ustune gene yatak sercen ortalarda olcak derinligi .yada :sm_confused: varmi baska onerileri olan

bu gibi sorularima yanit vercek arkadaslar var mi.:uhm:
tesekkurlera.s.

ben kullanıyorum oğlum 8 aylık ve başka yatak düşünmeye başaldım çünkü ayağa kalkıyor tabiki alt katında şuanda ama boyunu geçiyor genede ve düşecek diye korkuyorum.ama çok kullanışlı taşınırken rahat,kenarları kumaş olması kafasını çarpmıyor.en fazla 1 yıl kullanılır yatak olarak.

benim kzım hala üst katta, daha kalkamıyor.
yalnız çok kalın ortopedik yatak alırsanız üst katı kullanmanız zor olur
alt katta da yüksek olursa ordanda aşabilir.
biz ince pamuk yatak kullanıyoruz
bu arada arkadaşımın 2.5 yaşında oğlu var hala kullanabiliyor

tesekkur ederim arkadaslar cevaplariniza. ama baska baslikda acmam gerekliydi sanirim konuyu tasiyoruma.s.

canım bende kullanıyorum çok ii bencede.. taşıması kolay sallanışı ii ve bizde hala üst kattayız.. aşağıda ii oluyo hem rahat oturabiliyo düşsede çarpmıo... bide biz soba kullandığımız için kısın todaları değişiyoruz taşımak çok rahat yani tavsiye dederim canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…