Doğuma Hazırlık park yatak markası tavsıyelerınız???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

delimavi86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2012
364
16
118
Bolu
kızlar bebesımın dogmasına az bı zman kaldı ama hala bız yatagını almadık!bu hafgta sonu ankaradan alıcaz ınsallah!!aklımdada bı kaç ıyı markanın olamsını ıstıyorum!gıttıgımde aval aval bakmayayım!!sızın onerılerınız kullandıklarınızdan memnun kaldıgınız markalar hangılerı??*

kızlar park yatagın ıcındekı yan duvarlara besıktekı gıbı uyku setının parcalarından konuluyormuu!gerek varmı sızcee

kızlar park yatagın ıcındekı yan duvarlara besıktekı gıbı uyku setının parcalarından konuluyormuu!gerek varmı sızcee

Ben almayacağım çünkü kenarları kendi yatağından bebeği rahat görebilmen için fileli.Birde bu graco çin malı değil Amerika markası Lüksemburg da üretiliyor.En geç cuma elimde olur yorumları yazarım.Yatak içi olarak avvio pamuklu 65x95 sipariş ettim. Graconun fiyatları çok değişiklik gösteriyor araştırarak almanı tavsiye ederim.

bi arakdasımdaa bunu kullanıyordu!cok memnunn!ama bana bıraz fazla buyuk geldı!!nevresımı fılan nasıl uyuduracaksınn!!

Canim bu en kucuk park yataklardan biri.benin oda dar o nedenle kucuk sectim 60*120 resimde buyuk gorunuyor ama aldanma.bu arada kenarlik hava almayi onledigi icin pek onerilmiyor.ben almadim.

Bizde ve annemde 2 park yatağımız var. Annemdeki chicco lullaby oyun halısıyla bir ara çok oynadı ama şimdilerde bıraktı. Titreşim aparatı çok kullanmadığımız halde artık çok ses yapıyor. Ama müzikleri ve gece lambası başarılı. Kumandalı olması da büyük avantaj. Ben graconun kini hiç kullanmadım ters tarafta kalıyordu, chicconun ki gibi istediğin yere de takamıyorsun. Kumaş kalitesi ve eklem yerlerinden oynamaması de avantajlarından
Bende graco countrer prestije var. Yan gözleri alt rafları kullanışlı. Dönenceyle deliler gibi oynadık ama kurmalı olduğundan zırt pırt işimi bırakıp kurmaya gidiyordum. çadır kumaşı gibi, hışır hışır ses yapıyor. Bebeğim içinde dönerken sallanıyor ve yatma zemini düz durmuyor, çukur duruyor. Bu yüzden içine sunta kestirdim onunüstüne şiltesini koydum. Bir de titreşim aparatının kablosu dışarda kalıyor. Kızım o kabloyu yemeye çalışınca çıkarmak zorunda kaldım. Ama üzerindeki saat ve oda termometresi çok kullunışlı, rengi çok hoşuma gidiyor.

tesekkur edıyorum arkadasım verdıgın cevap ıcın!burda tavsıye almak gercekten cok onemlıı!sonucta ılk defa basımıza gelıyoo!ve ılk aldıgımız seyler!ucuzda almayonca,işe yarasın ıstıyurzz!onun ıcın tekrardan tesekkur edıyorumm..bu yazındanda anlasıldıgı gıbı sen graconun park yatagını alma chıcconun kını al dıye anladım ben dogrumudur!!ben ılk baslarda prenses yatakları sevmıstım!!ınternetten ama!!canlısını gordukten sonra vazgectımm..cadır kuması gıbı,sumuk mendılı gıbı gelmıstı bana... :)) oyuzden vazgecmıstım..sımdıde chıcco ıle graco arasındayım..yarın babmızla bırlıkte almaya gıdıcezz..ıkısınden bırını alırımm..canlı canlı gorunce karar verırız..bıde senın chıcconun rengı hangı renkk!fazla renk secenegı yok herhalde!!bırde kız renklerı fazla yokk!!

Park yatak geldi.Kumaşı pek hışır hışır gelmedi bana yani kumaşını beğendim ben. Esrainci arkadaş kullanmış tabi graco yu ben kullanmadan bukadar yorum yapamıcam.:) Chicco veya graco derim bende . Chicco bana biraz kaba gelmişti :) o yüzden gracoyu aldım. Şimdiden hayırlı olsun ..

Az çok fiyatları biliyorsunuzdur chicco yatağımızı daha cinsiyetimiz belli değilken outletten günübirlik indirim, peşin meşin 249 tl ye almıştım. Açık gri turuncu çizgili yatağımız. Ben de beğenmiyorum, o yüzden ilk bahanede anneme gönderdim.
İkisinden birini seçmedim özellikle çünkü avantajlarına rağmen chicco mu graco mu derseniz cevap veremiyorum. Gracomuz çok tatlı, kızım da hışırtıları, sallanmasını hiç takmıyor.
Mesela gene bu sitedeki yorumlardan birinde bir arkadaşımız bebeğim yatak oynadıkça çok korktu, kullanamadım gibi bir şey yazmıştı. Bizim öyle bir sıkıntımız yok. Countrr prestij aldıysan ara katta kullanmak için 95*65 mdf ya da sunta kestirmeni tavsiye ederim. Bebek omurgasına sert ve düz zemin lazım.
Ben üstüne kışın yün şilte kullandım, havalar ısınınca sevil bebenin visco şiltesine geçtim. Bu aralar ara katı çıkardık, bellim sakat olduğundan eğilmekte çok zorlanıyorum. 80 liraya 21 cm yaylı yatak yapan bir imalatçı buldum ama kararsızım.

Her şey bir yana Allah sağlık, mutluluk, huzur içinde bebeğine kavuşmanı nasip etsin. Annelik dünyanın en güzel duygusu...

graco yu ne kadar a aldınız ve modeli hangisi ? değişiklik gösteriyor demişsiniz nerden aldınız aacaba ?

missimo ricco nun tiglio modelini aldım ben gri turuncu olanını.
Massimo Ricco | Siz Mutlu olun yeter
kumaşı ve malzemeleri çok kaliteli ve sağlam çokta sevimli tavsiye ederim. içinede yine missimonun vistone yatağını altım bi tarafı pamuklu bi tarafı viscone. yatağı 10cm ne çok ince ne çok kalın. ikisini beraber 300 e aldım hepsiburadadan.

graco yu ne kadar a aldınız ve modeli hangisi ? değişiklik gösteriyor demişsiniz nerden aldınız aacaba ?

Babyhome.com dan aldım.Graco prestige primo rengi her sitede yok varsa bile 450 500 arasında değişiyor ben 390 aaldım. Ama prestige my friend yani yeşil olanda benim çok hoşuma gitmişti o rengi daha çok bulunuyor ve daha uygun bulabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…