- Konu Sahibi delimavi86
-
kızlarrrrr park yatak kullanınınz yokmuuu
Ben dün siparişini verdim çok araştırdım Graco prestige park yatağı aldım..
Eki Görüntüle 748140
Canim kraft aldim ben en ust modeli bu.graconun da iyi oldugunu duydum artik zevkine gore sen karar ver.
kızlar park yatagın ıcındekı yan duvarlara besıktekı gıbı uyku setının parcalarından konuluyormuu!gerek varmı sızcee
bi arakdasımdaa bunu kullanıyordu!cok memnunn!ama bana bıraz fazla buyuk geldı!!nevresımı fılan nasıl uyuduracaksınn!!
Bizde ve annemde 2 park yatağımız var. Annemdeki chicco lullaby oyun halısıyla bir ara çok oynadı ama şimdilerde bıraktı. Titreşim aparatı çok kullanmadığımız halde artık çok ses yapıyor. Ama müzikleri ve gece lambası başarılı. Kumandalı olması da büyük avantaj. Ben graconun kini hiç kullanmadım ters tarafta kalıyordu, chicconun ki gibi istediğin yere de takamıyorsun. Kumaş kalitesi ve eklem yerlerinden oynamaması de avantajlarından
Bende graco countrer prestije var. Yan gözleri alt rafları kullanışlı. Dönenceyle deliler gibi oynadık ama kurmalı olduğundan zırt pırt işimi bırakıp kurmaya gidiyordum. çadır kumaşı gibi, hışır hışır ses yapıyor. Bebeğim içinde dönerken sallanıyor ve yatma zemini düz durmuyor, çukur duruyor. Bu yüzden içine sunta kestirdim onunüstüne şiltesini koydum. Bir de titreşim aparatının kablosu dışarda kalıyor Kızım o kabloyu yemeye çalışınca çıkarmak zorunda kaldım. Ama üzerindeki saat ve oda termometresi çok kullunışlı, rengi çok hoşuma gidiyor.
Park yatak geldi.Kumaşı pek hışır hışır gelmedi bana yani kumaşını beğendim ben. Esrainci arkadaş kullanmış tabi graco yu ben kullanmadan bukadar yorum yapamıcam.:) Chicco veya graco derim bende . Chicco bana biraz kaba gelmişti :) o yüzden gracoyu aldım. Şimdiden hayırlı olsun ..
graco yu ne kadar a aldınız ve modeli hangisi ? değişiklik gösteriyor demişsiniz nerden aldınız aacaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?