Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları park yatak mı mobilya beşik mi.

edaberk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
456
2
66
Çanakkale
kızlar beşik konusunda bi türlü karar veremedim
evimiz kira sığdıramam bebek odası yapmıycam.sadece beşiğini alcam,
park yataklar konusunda fikriniz nedir.bir de içini nasıl yapıyoruz.ona uygun uyku setleri yatak falan var mı.:44:kullananlar menmun mu.
peki mobilya beşiğe ne diyorsunuz.

cnm ben park yatak al derim ilk zamanlar bende beşik almayı düşünüyordum portatif beşiklerden yatak odamız çok geniş değildi onun için düşünüyodum birde görüntüsü daha hoş ama kullanımı bakımdan vazgeçtim bebek hareketiğinde düşer diye birde çok pahalı geldi 300 lira okadar para vereceksin bi kaç ay kullanacak ama park yatakta öyle değil uzun bi zaman kullanırsın. bugün eşimle park yatak aldık. yeni dogunda kademe kademe indirip kaldırabiliyosun. Aldığın yerden içinin yatagını çarşafinı yastıgını yorganı hepsini sana çıkarıp gösteriyolar zaten. Ona göre begenir alırsın.. park yatagı ilerde oyun parkı olarakta kullanabilrsin.. benim çocugu olan arkadaslarm hep park yatak kullanıyor çokta memnunlar..

teşekkürler.biraz hızlı oldu ama beşiği aldık.mobilya beşik tercih ettik mdf beyaz asansörlü 70 e 130
indirimli fiyatı 450 sağlam bişey
aynı yerden yatağını da aldık işbir yatak 200dü onuda 150ye aldık
bi de uyku setiyle cibinliğini alcam
Funnababy Uyku Seti In My Car In My Car modeli ve aynı modelin cibinliği onlarında toplamı 285 tl.
hepsi toplamda 900ü buldu gib
bütçemize göre biraz pahalı oldu ama içime sindi.bebekler en çok uyku problemi çektiğine göre yattığı yatak kaliteli olmalı diye düşündüm.inşallah hayırlı olur seçtiklerimiz.
park yataktan vazgeçmemin sebeblerinden biri de fazla seyahat etmemek.

teşekkürler.biraz hızlı oldu ama beşiği aldık.mobilya beşik tercih ettik mdf beyaz asansörlü 70 e 130
indirimli fiyatı 450 sağlam bişey
aynı yerden yatağını da aldık işbir yatak 200dü onuda 150ye aldık
bi de uyku setiyle cibinliğini alcam
Funnababy Uyku Seti In My Car In My Car modeli ve aynı modelin cibinliği onlarında toplamı 285 tl.
hepsi toplamda 900ü buldu gib
bütçemize göre biraz pahalı oldu ama içime sindi.bebekler en çok uyku problemi çektiğine göre yattığı yatak kaliteli olmalı diye düşündüm.inşallah hayırlı olur seçtiklerimiz.
park yataktan vazgeçmemin sebeblerinden biri de fazla seyahat etmemek.

merhaba en iyisini yapmışsın arkadaşım ben almadan 3 tane doktora danıştım 3 de kesinlikle mobilya yatak dediler.yataqkta sert olması gerekiyor.bebek yattığında gömülmemeli yani ortapedik olmalıymış

öncelikle Allah analı babalı büyütmek nasip etsin benim oğlum 2 yaşında bende hamile iken bebek odası yaptım bayağı heveslendım ama bir kere bile yatmadı sonra park yatak aldım orada yattı ve bende rahat ettim şimdi de arabalı yatak aldım orada yatıyor benim tavsiyem oda takımı almak yerıne park yatak alıp idare et biraz büyüyünce odasını yaparsın canım çok rahat edersin

Back
X