- 29 Aralık 2014
- 2.035
- 1.147
- 168
- 37
hangisinden daha çok memnun kaldın pekiÇok zor bi soru..biz karar veremedik o nedenle ikisini de aldık

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hangisinden daha çok memnun kaldın pekiÇok zor bi soru..biz karar veremedik o nedenle ikisini de aldık
Daha deneyemedik :) bebek doğunca inşallah :)hangisinden daha çok memnun kaldın peki![]()
pardon hamilelik takvimi olmayınca doğdu sandımDaha deneyemedik :) bebek doğunca inşallah :)
canım doğum yaptın mı 40.hafta görünüyor da takvimde. merak ettimBen parkyatagi begenmedigim icin ikeadan mobilya besik aldim. Park yataklar cadir gibi, ne biliyim hosuma gitmedi. Ben zaten kızımı insallah 1, 1.5 yasina kadar yanimda yatirmak istiyorum, sonra odasini ayirinca bebek odasi yapacagim. Ikeadan besik, yatastan icine yatak aldim. 500 liraya mal oldu. 150 lirayada linensten uyku seti aldim.
Hangi marka ve model park yatak aldın? Ben de park yatak düşünüyorum, bir türlü karar veremedim.Park yatak aldık biz yatabildiği kadar yatsın sonra odaya geçiçcez çünkü zaten ilk bir sene yatak odasında kalıcak bizimle :)
Canım markası mirada , kendisi de buHangi marka ve model park yatak aldın? Ben de park yatak düşünüyorum, bir türlü karar veremedim.![]()
çok güzel duruyor nerede ve ne kadar öğrenebilir miyim acabaCanım markası mirada , kendisi de bu
![]()
Kliksa.com dan aldık, 2 gün içinde geldi zaten eşim kurdu , fiyatı 239 Tlçok güzel duruyor nerede ve ne kadar öğrenebilir miyim acaba