Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Park yatak tabanı hakkında yardım lütfen

bayan gg

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2016
675
755
103
Merhaba arkadaslar. Aldığımız hattrick marka park yatağı kurmaya çalıştık. Aslında başlangıçta sorun yoktu. Ertesi gün farkettim ki yatağın tabanındaki göbek kilidi denen kısım sabitlenmiyor kendiliğinden yukarı kalkıyor sürekli. Aldığımız mağazayı aradı eşim. Göbek kilidinin bu şekilde biraz yukarıda duracağını, alt kademeye geçip üzerine yük bindiğinde düzeleceğini söylemişler. Sorun varsa kendilerine götürmemizi de söylemişler. Bana biraz mantıksız geldi aslında. Yani bu bir kilitse sabit durmalı. Ama bilemiyorum tabi. Bu durumu tecrübe eden var mı. Normalse boşuna götürmeyelim. Çünkü aracımız yok artı yatağı kapatamadık. Yardımlarınızı acilen bekliyorum. Şimdiden teşekkürler

Canim interetten park yatak videolarina bakarsan daha saglikli olur acma yada kapatma pek bilinmedigi icin zorlama olabiliyor cok cikinti degilse park yatak icin alinan sunger yataklar destekleyici olacaktir sabit durabilir boylelikle icine sinmezse basja park yatakla degistirirsin

Teşekkür ederim. Evet zaten hediye olarak yatak verdiler. Bizimki de videolardaki gibi önce çok güzel yerleşti ama sonra böyle yapmaya başladı. Dün yatağı alt kademede denedim. Yük binince düzeliyor şükür. Sanırım götürmeyeceğiz. İnşaallah sorunsuz devam eder

5 6cm lik visco yatak veriyorlar bazi park yatakların yanında hediye kendi minderinden harıc olarak.Yanında verdikleri yatak güzel sabitliyordu benim gördüğüm yoksa heran katlanacakmış gibi durabilir , yatagı yerlestirdiginde en üst kademede nasıl duruyor? Insallah memnun kalirsin sallanmasıda guzelse yeter bence

Taban havaya kalktığında sallanmıyor maparatları da kalkıyor çünkü. Ama alt kademeye dediğin gibi yatağı yerleştirdiğinde sallanıyor. Dediğin kalınlıkta pamuk yatak verdiler. Uğraşmamak adına götürmüyoruz ama ilerde sorun olmaz inşaallah. Çok sağol canım ilgin için

Zeminde daha rahat kullanirsin canim cogu park yatak ole ust zemin kisa sureli oluyor zaten gule gule kullan