Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncelikle tahta beşik mi park yatak mı diye baya bi düşünmüştük. Bebeğe ayrı bir oda zaten yapamadığımız için park yatakta karar verdik. Kraftın 504 modelini aldım. Benetton renkleri olan. Cıvıl cıvıl çok sevimli ve kocaman. Daha kullanmadık, umarım kızımız rahat eder..
Eki Görüntüle 299530
canım biz chicconun bu modelini aldık,hem uzaktan kumandalı bebek ağladığında kendiliğinden müzik çalıp,yatağı titretiyormuş,istersek beşik gibide sallayabiliyoruz yanında alt açma yeride var,bakalım inşallah bebiş doğunca memnun kalırız![]()
Ben Maxima Swing aldım yeni.Henüz kullanmadım . Ama görüntü çok güzel. Üst kısmı beşik . Otomatik sallanıyor resimdeki kolla. . Çocuğun sesini duyunca da ayara göre otomatik sallanıyor. Ninnisi var. Gidip düğmesine basıp sallayıp duruyorum. Alt kısmının sallanması yok ama.Normal park yatak. Ben çok uygun fiyata aldım ama internette her geçen gün fiyatı tırmanıyor ürünün. Ben de diğer otomatik sallanan ürünlere göre fiyatı uygun diye aldım. Bebeğimin hem beşik hem yatak ihtiyacı görülsün istedim. Umarım kullanırken de memnun kalırım.
Eki Görüntüle 302914
slm cnm.bende bu park yataktan alıp kullanmak istiyorum.nasıl kullanışlı mı bebegin kaç ay kullandınız.kaç kgya kadar sallanır.lütfen cvplaBen Maxima Swing aldım yeni.Henüz kullanmadım . Ama görüntü çok güzel. Üst kısmı beşik . Otomatik sallanıyor resimdeki kolla. . Çocuğun sesini duyunca da ayara göre otomatik sallanıyor. Ninnisi var. Gidip düğmesine basıp sallayıp duruyorum. Alt kısmının sallanması yok ama.Normal park yatak. Ben çok uygun fiyata aldım ama internette her geçen gün fiyatı tırmanıyor ürünün. Ben de diğer otomatik sallanan ürünlere göre fiyatı uygun diye aldım. Bebeğimin hem beşik hem yatak ihtiyacı görülsün istedim. Umarım kullanırken de memnun kalırım.
Eki Görüntüle 302914