Park yatak tavsıyesı

yagmurgozlum54

Büyük insɑn dinlemeyi bilendir
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2009
891
237
103
Park yatak kullanan arkadaslar eksı ve artı yonlerıyle kullandıgınız urunlerı degerlendırırmısınız hangı marka almalıyım hangısı daha kullanıslı

Canım ben az önce şunu incelemiştim. Hoşuma gitmişti. Kullandım diyemiyorum. Fakat internetten Camper Infant'ı araştırdım. Genelde beğeniyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben chicco kullanıyorum memnunum ama olsaydı iyi olurdu dediğim bazı özellikler var.
Mesela bizim park yatak iki kademeli üst kısımda yatıyor şimdi, alt kısmına da günlük oyuncak battaniye falan koyuyorum ama üstte kız yatarken alt tarafı açabileceğim bir fermuarı yok, annemler şehir dışında oturuyor onlara giderken yanımda götürüyorum ama toplayıp çantasına koyunca çok ağır ben taşıyamıyorum ve bagajda çok yer kaplıyor, bir de ev içinde gezdirmek için en azından iki tekerleği olsaydı çok iyi olurdu. Kullanım esnasında bunlar genel olrak ihtiyaç ama bunların dışında eni ve boyu çok iyi, kızım çok rahat ediyor. Ben kullanmadım ama alt değiştirme kısmı, ana kucağı olması da avantaj. Bir de yandaki cepler çok işime yarıyor. bezini, biberonunu, hırkasını vs. koyuyorum.
Ben 2015 mayısta 475TL'ye almıştım, şimdi fiyatı korkunç artmış. Yukarda bahsettiğim özelliklerde uygun fiyatlı bir tane bulman daha iyi olur.

https://www.joker.com.tr/urun/chicco-lullaby-baby-seyahat-yatagi-silver-41063

https://www.joker.com.tr/urun/prego-yummy-seyahat-yatagi-mavi-39455

Aradıgım ozellıkler bu park yatakta mevcut ama fıyatı cok bu ozellıklerde de daha uygun bırsey bulamam sanırım sizin yatagın aynısını tutumlu annede bulmustum 350 tl ıdı ama aradgım ozellıkler yok dıye vazgecmıstım eksı yonlerını paylasman ıyı oldu benım ıcın teskkur ederım

Merhabalar, Pierre Cardin veya Prego markalı park yatak kullanan var mı? Memnun kaldınız mı?
Güvenilir, 110/120 uzunluk ölçülerinde, sallanabilme özelliği de olan farklı park yatak önerilerinizi de merakla bekliyorum.

Ben de günlerdir hiç ses çıkmayınca, bu markayı kullanan yok sandım:)
Yaşına kadar park yatakta uyumadı mı? Ya da rahat edemedi mi?
Yoksa karyola veya sizin yanınızda yattığından alışamadı mı?

Park yatak markası olarak burada sorduğum 2 marka da pek tercih edilmiyor veya fazla tanınmıyor galiba. Yorum alamayınca biz de Kanz aldık. İnşallah bebeğimiz sağlıkla doğarsa, kullanıcı yorumlarımı yazacağım.

Hamburg 70x110 modelini almıştık. Memnun sayılırım. Ancak alt katı henüz deneyimleyemedik.
Kolay monte ediliyor. Çantası ile rahat taşınıyor. Cep bölmesine bezleri koyuyorum.
Dönence, ışık ve sinekliği en çok kullandığımız tarafları.Gelelim eksilerine..
Sallanmasını iyi bulmadığımız için o özelliğini tercih etmedik.
Modelin ölçülerine göre yatak almadan önce bir ölçeyim dedim. Belirtilen ölçülerden daha az. Bu nedenle o ölçülerde yatak bulamadım. Şimdilik sorun bu.

Back
X