Doğuma Hazırlık Park yatak ve bebek arabası hepinizden yardım bekliyorum...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sky8585

Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2013
2
0
16
Ankara
öncelikle herkese merhaba.doğum iznime dün ayrıldım ve artık aranızdayım :) park yatak ve bebek arabası hakkında eski tüm yorumları okudum yalnız çok fazla çelişki olması ve yeni modellerinde yorumlarda yer almaması üzerine yeni bir konu açma gerektiğini hissettim.sizce hangi marka ve modelleri almalıyım. benim için çok önemli olan tavsilerinizi bekliyorum..şimdiden teşekkürler..

öncelikle herkese merhaba.doğum iznime dün ayrıldım ve artık aranızdayım :) park yatak ve bebek arabası hakkında eski tüm yorumları okudum yalnız çok fazla çelişki olması ve yeni modellerinde yorumlarda yer almaması üzerine yeni bir konu açma gerektiğini hissettim.sizce hangi marka ve modelleri almalıyım. benim için çok önemli olan tavsilerinizi bekliyorum..şimdiden teşekkürler..

Çok hantal olmaması ve fazla yer kaplamaması açısından iç yatak ölçüleri 65, 95 olan Graco Elektra aldık. Kurduk, odadan odaya da rahatça geçirilebiliyor.Ayrıca odasında büyüyen beşiği de olacak. Araba konusunda çok araştırma yaptık, gidip gördük ve önceden travel sistem derken bir anda soğuduk. Bebekleri olanlar da, mağazada satanlar da travel sistemlerin hantallığından dolayı en fazla 1 yıl kullanıldığını söylediler. En hafifi bile kapandığında çok yer kaplıyordu. Bu sebepten maclaren XT Tehcno aldık. doğumdan itibaren kullanılıyor. Guest modeli 4 aydan sonra kullanılıyormuş, o yüzden tercih etmedik. Kolay gelsin, karar aşaması gerçekten zor :)

Son düzenleme:
ilk başta bende park yatak alcaktım baktıkça çadır gibi ve emanet geldi sanki güvenli değil gibi yani ama tabiki bu benim görüşüm.baby tech saraylı beşik aldık.odasınsa büyüyen yatağı olcak.arabayıda peg prego easy drive aldık.umarım fikir verebilmişimdir.

ben bişeyi anlaamadım, bu park yataklar bebeğin oynaması içinmi, yoksa normal beşik görevinide görüyomu, yani geceleride uyuması için uygun mu ve içinde yatak var mı ?

ben bişeyi anlaamadım, bu park yataklar bebeğin oynaması içinmi, yoksa normal beşik görevinide görüyomu, yani geceleride uyuması için uygun mu ve içinde yatak var mı ?

İçinde hem uyuyabiliyor, hem de büyüdüğünde 3 yaşa kadar oyun amaçlı kullanılabiliyor. Bazılarında üç kademe var, bazılarında iki. Büyüdükçe yatağı alt kademeye geçiriyorsun ve düşme riski azalıyor. Park yataklar için özel yataklar var, park yatağın iç ölçüsüne göre ararsan bulabilirsin.

slm...ben de 8.aydayım artık :D kraft oyun parkı aldım şimdilik çok kullanışlı görünüyo çok beğenerek aldık.bebek çantasına kadar herseyi yapmışlar bu markada.bebek 4 yaşına kadar bile yatabiliyo.ayaklanmaya başlayınca yatağı alt tarafa alabiliyosun.sonra da oyun alanı oluyo.tavsiye ederim.dogdugunda üzerinde alt acma yerinde bile yatırılabiliyo.şimdiden hayırlı olsun Allah hepimizi kurtarsın...

park yatak sevmediğim için ben belisin 70e 130 büyümeyen karyolasını aldım odam küçük büyüyen almak istemedim. ama kullanan arkadaşlarım kraftın park yatağından memnun. bebek arabasını bende hala araştırıyorum. aldığım yorumlar hafif olsun travel sistemlerden uzak dur yönünde...arabayı alabilirsem paylaşırım

arkadaşlar evimin çok küçük ve dar olması sebebiyle park yatak almamın daha kullanışlı olacağına karar verdim. çok araştırdım ve anladımki en kaliteliler koyu renklerde oluyo. iki yatak arasında kaldım.

http://hementeslimal.com/urun/massimo-ricco-perlina-oyun-parki-60x120-mavi.aspx
bu ürün hakkında yorumlara baktım. malzemesi, kumaşı daha kaliteli en çok hoşuma giden ise hamağın fermuarlı olması. oyun giriş kapısı sallanabilesi gibi özelliklerin hepsi var. Ama koyu renk olması, içinin görünmemesi (çocuk içinde oynarken) dezavantaj.

ikincisi ise aynı markasının başka ürünü
Massimo Ricco Petuna Oyun Parkı 60*120 Mavi - Bebek / Çocuk
hamağı fermuarlı değil mandallı diğerleri gibi, kumaşının kalıteside standart ama daha sevimli görünüyor. birde bunda yatağını çıkarıp oyuncaklarıda üzerine monte ettiğimiz zaman oyun alanı oluyor. yatağın kendisinin oyun alanı resmini bulamadım ama benzer üründe var aşağıdaki gibi
http://www.arabulvar.com/massimo-ri...i-besik-60-x-100cm-siyah-puantiyeli/?pr=63128

cibinlikleri ikindede istediğim tarzda.

sizce kalitemi görünüş mü?

Son düzenleme:
ben birçok beşik denedikten sonra sunu söyelyebilirim.salonda veya yatak odasında ilk 8 ay kullanmak için kraft dondy otomatik beşik ve mama sandalyesi kesinlikle önerilir.hem çok yer kaplamıyor hem ilerde mama sandalyesi ihtiyacınıda giderecek.bebeğinin odası veya yatak odasında kullanmak içinse kraft 504 park yatak.ben ikisindende memnunum dondy salonda park yatak yatak odamda duruyor.dondy 350 civarı ama 2.elde 150-200 civarı bulabilrsin.park yatak 504de 300 civarıydı sanırım.hayırlı dogumlar.

benım oglum suan 9 aylık park yatak olarak baby max almıstım ama sımdıkı aklım olsa kesınlıkle sureklı kullanmak ıcın park besık almazdım cunku yatagın ortası cokuyo ve cocuk ıcınde kesınlıkle rahat edemıyor benım oglumun park yatagında yattıgı sayılıdır gunduzlerı sallanan hamakta uyuyor gecelerıde malesef yanımda

bebek arabası kısmına gelınce o cok buyuk bı sorun ben bebeconfort lola aldım ılk zamanlar puset ıle kullandıgımız ıcın bıze cok agır gelmıyordu ama oglum buyudukce dıger buyuk olan aparatını yanı oturma kısmını takınca cok hantal bı araba oldu travel sıstem olsun dedık ama bence gereksızmıs sımdı arabasıyla dısarı cıkmak bıle ıstemıyorum o kadar hantal gelıyorkı bu araba bana zaten kucukkken 6-7 aylık olana kadar kanguruda dolastırdım arabada durmak ıstemedı sımdı arabasında duruyo ama bu seferde araba cok agır ve travel sıstem bebek arabalarına baktıgında baston puset olarak kullanılan bı araba olmasına ragmen bence maclerenın dogumdan ıtıbaren kullanılan hafıf baston pusetlerı fılan var onları ınceleyebılırsın yada chıcco lıte way ben suan sılver cross un baston pusetını ıncelıyorum ozellıklerı baya bı hosuma gıttı hemde agırlıgı 5,6 kg bızım arabamızın agırlıgı 12 kg. kurmak kaldırmak tamamen ezıyet

Benim kuzen ark yatak almıştı. Şimdi bebişi 2 yaşında. Gayet memnun. Hangi odaya gidersem gideyim taşıyorum yatağı diyor. Tekerlekli zaten. Diyelimki mutfakta yemek yapacak, hooop taşıyıveriyor yatakla birlikte bebişini. Ya da akşam kendi odalarına taşıyor vs vs. Bebiş yalnız bırakılmaz sonuçta. Sabit yatak alınırsa ne olacak. Uyumadığı zamanlarda nasıl bakacaksınız. Yemek bulaşık ayrıca oturma odasında belki tv izliceksiniz. Ben kesinlikle park yatak alacağım bebeğim olunca. İyi bir marka alındıktan sonra sıkıntı olacağını sanmıyorum. Zaten 3 yaşı civarı doğru düzgün bir yatak odası alınır çocuğa. O zamana dek ordan oraya taşınıyor hep

Back
X