- 28 Ağustos 2013
- 2.452
- 1.907
- 248
- 36
Kizlar cok kararsizim cok iyi arastrmam lzim kiradayim.. Sadece yatak almyi dusunuyrum.. Park yatak..ta ytrken useyecekmis gibi geliyr.. Ortadayken ewet iyi.. Asagi indiginde.. Yere cok ykin oluyr.. Birde cokme yapiyr.. Sallnirken.. Fisir fisir bir ses cikariyrmus.. Birde.. Cocuk 3 4 yasina geldiginde onden.. atlamaya basliyr.. Sonra hop.. Baska yataga.. Ama yinede karrsizim..
Birde.. Ikeada.. Hensvik karyola takimini gordum.. Ama kullann varmi.. Merak ediyrum fikirlerini bnle paylasurmisiniz.. Bu karyolada.. Cocuk.. 3 4 yasina geldigin de on parmklik cikabiliyr.. Ve ole yatabilir.. Bni idare eder diye dusunuyrum ama klitesi konusunda.. Biraz dusunuyrum kullnn varsa bana yrdim edin..
Birde.. Ikeada.. Hensvik karyola takimini gordum.. Ama kullann varmi.. Merak ediyrum fikirlerini bnle paylasurmisiniz.. Bu karyolada.. Cocuk.. 3 4 yasina geldigin de on parmklik cikabiliyr.. Ve ole yatabilir.. Bni idare eder diye dusunuyrum ama klitesi konusunda.. Biraz dusunuyrum kullnn varsa bana yrdim edin..