Doğuma Hazırlık park yatakmi! ikea hensvik karyolami! yardim lutfen..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

park yatak mı? ikea hensvik karyola mı?

• Ankete Katılan
    5
  • Anket Kapalı .

umudihar

askilopumm & canim yavrum
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2013
2.452
1.907
248
36
Kizlar cok kararsizim cok iyi arastrmam lzim kiradayim.. Sadece yatak almyi dusunuyrum.. Park yatak..ta ytrken useyecekmis gibi geliyr.. Ortadayken ewet iyi.. Asagi indiginde.. Yere cok ykin oluyr.. Birde cokme yapiyr.. Sallnirken.. Fisir fisir bir ses cikariyrmus.. Birde.. Cocuk 3 4 yasina geldiginde onden.. atlamaya basliyr.. Sonra hop.. Baska yataga.. Ama yinede karrsizim..
Birde.. Ikeada.. Hensvik karyola takimini gordum.. Ama kullann varmi.. Merak ediyrum fikirlerini bnle paylasurmisiniz.. Bu karyolada.. Cocuk.. 3 4 yasina geldigin de on parmklik cikabiliyr.. Ve ole yatabilir.. Bni idare eder diye dusunuyrum ama klitesi konusunda.. Biraz dusunuyrum kullnn varsa bana yrdim edin..

tatlım ben park yatak taraftarı değilim plastik ürün olduğu için..
aynı şekilde ikea ürünlerine de çok güvenmiyorum, zaten ürünle ilgili açıklamalarda sıkıştırılmış talaş ürününden yapıldığını yazıyor.. açıkçası bebeğimin bu gibi bir üründe yatmasını istemem..

ben bebeğime oda takımını çilek.ten aldım. büyüyebilen beşik tercih ettik. ama bir de yaşına gelene kadar gece yanımda yatacağı için küçük bir beşik tercih ettik.. internette bebe decor die aratırsan bulursun.. ürün hem ahşap hem de parmaklıkları derin olduğu için yaşına gelene kadar ayağa kalksa bile düşemez içinden.. bir de sallanma özelliği de var ki ihtiyaç olacağı zamanlar olabilir..

benim yegane tavsiyem bunlar arkadaşım..

Tesekkur ederim cicosssss.. :)
Ikeanin urunu sallanmiyor degilmi. Park yqtaklar sallanir. Bence bunu da gozonunde bulundurun
Ewwt dogru sluyrsun... Ama canim sallnirken.. Fisir fisr ses yapiyr.. Bebgin dikkati dagiliyr birde.. Alltaki demir tam.sabitlnmiyr sallnirken heran duz kayabiliyr bnm t kizi.. Kullniyr.. Ondan biliyrum ..bn aslin da kalitesi.. Bakimindan merak ediyrum.. Keske kullnan birileri olsaydi iyi olurdu yiende sagolasin cnm :)

Cok.tesekkur ederim cnm bnm bnde cilegede baktim cok guzel besikler var.. Ewet.. Bnde park yatktan dolayi plastik diye.. Endisem var.. Birde.. Cocuk bir zamndan.sonra.. Asagiya indrdinmi cokme yapiyr.. Bnde derin bir besik ariyrum bu ikeaninki iyi gibi geldi.. Ortasinda sonra asgiya iniyr.. Biraz buyudugunde.. On. Patmklik sokuluyr cok mantikli geldi.. Cilkteki b.besik sallnmiyrdu.. Degilmi ama derinligi cok iyi.. Gercekten baby safari seriside cok hos ..

Canim.. Baktim bn beb decoras ende almissin ya.. Sana srum olcak
Asnsorlu olmasi faln cok iyi bnm isttedgim gibi.. Ilk dogdugunda ortada.. Sonra parmakligi yukari cekilmesi.. Cok iyi.. Ve sallniyrr.. Bnm sorum su cnm..
Cibinligi icindemi geldi..
O sallnan ayaklar.. Sabitleniyrmu ilerde..
Birde derinligi kac cm. Acaba.. Bn bakmmistimbu nlara.. Cok iyi oldu soyledigin.. Sorularimidacewpl arsan vok sewinrim.. Valla

cibinliği, yatağı, tekstil ürünleri hepsi o fiyatın içinde geliyor.. derinliğini cm. olarak ölçmedim ama göz kararı olarak bebek içinde ayağa kalksa pek düşme ihtimali yok.. yani allah korusun tabi çok haşarı olurlar atlar zıplar bilemem kesin konuşmayım ama ben hem fiyat olarak hem malzeme kalitesi olarak, hem sallanması açısından hem de içinden çıkanlarla beraber gelmesi konusunda çok beğendiğim için satın aldım..
ikea dediğim gibi ürünün malzemesi çok kaliteli değil bi de o fiyata tekstil ürünleri ve yatağı dahil değil bi de onu arayıp para verceksin..

cibinliği, yatağı, tekstil ürünleri hepsi o fiyatın içinde geliyor.. derinliğini cm. olarak ölçmedim ama göz kararı olarak bebek içinde ayağa kalksa pek düşme ihtimali yok.. yani allah korusun tabi çok haşarı olurlar atlar zıplar bilemem kesin konuşmayım ama ben hem fiyat olarak hem malzeme kalitesi olarak, hem sallanması açısından hem de içinden çıkanlarla beraber gelmesi konusunda çok beğendiğim için satın aldım..
ikea dediğim gibi ürünün malzemesi çok kaliteli değil bi de o fiyata tekstil ürünleri ve yatağı dahil değil bi de onu arayıp para verceksin..

Canimmmm vallhi bu cok sewindim bu vok iyimis yatagi vibinligi newresimi faln cok iyi.. Bizim imes modokoda satiliurmus.. Bu hafta sonu gidip bakarim.. On parmakliklari cikiyrmu acaba.. Istendiginde sallama ozellgini sabitlestryrmuyuz.. Vallhi bayildim.. Iyiki yazmissinn.. Sagolasin cnm bnmm rabbim hepimizin bebgini saglikli sihhtli kucagimiza almayi nasip eylesin..​

Son düzenleme:

rica ederim tatlım burda birbirimize destek olmak için varız.. yardımcı olabildiysem ne mutlu bana..
ben aldım ama henüz kurmadım çünkü annemin evine kurcaz lohusalığımı orda geçireceğimiz için.. o soruları da satış danışmanına sorarsın artık

güzel dileklerin için de teşekkürler.. rabbim sana da kolay bi doğum ve sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah..

canım öncelikle tebrik ederim bebeğini. bu ıkeanın en alttakı resimdeki beşiğinden alıcam ben. ılerleyen zamanlarda on parmaklıkları cıkıyomu bunun bılgın varmı? sallanmaması problem degıl bnm ıcın

Park yatağı ilk kizimdada kullandım bi sorun yaşamadım rahatti. Daha sonra oyun bahçesine donduruluyor icinde guvenle birakabiliyorsun.simdi ise IKEA dan bu Beşikten aldım henüz kullanmadım ama sık ve rahat duruyo bi sorun olmaz saniyorum.bide sağlam olduğu kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…