ben çok inceledim, çok düşündüm park yatak almamaya karar verdim, büyüyen beşikleri de sevmiyorum, çok hantal duruyorlar, zaten yerim de müsait değil, büyük ihtimalle mothercare den bir beşik ve gardrop alacağım. Hem gerçek ahşap, hem modelleri sade ve güzel, fiyatları da bilinen diğer markalara göre daha uygun. Üstelik şimdi indirimi de varmış. Biz 5. aya yeni girdik, bu ay bi bitsin bu işi halledeceğim inşallah.
Ben park yataklari begenmedim cok basit duruyor devrilecek gibi. Hem anca 1 yasina kadar kullaniliyormus. 1 yildan sonra zaten mecbur besik alicam. Buyuyen karyola alacagim hem sik hemde 5,6 yasa kadar kullaniliyormus.
Ben park yatak aldım. Çünkü bebeğimi normal yatağa ve odasına erken alıştırmak istiyorum. Hem beşik bana hantal geliyor. İleride odasında oynarken de kafasını gözünü ayağını çarpması durumunda beşik canını çok acıtır diye düşünüyorum. 5 tane yeğenimden edindiğim tecrübe gereği ben park yatak tercih ediyorum.
ben karyola alcam 11 yaşına kadar kullanıyormuş hemde 450 tlden başlayan fiyatlarla
kesinlikle 2 gündür geziyorum park yatak alcam bugun modeline karar verdik Büyüyebilen Beşik TR1566 | Belis
ben ogluma normal besik almistim.oglum 10aylik falan olunca besigin kenarlarina tutunup ayaga kalkmaya basladi bu onun icin cok buyuk tehlikeydi gece uyku arasinda kalkiyordu uyukulu uykulu besigin kenarina basini falan vurdugu oluyordu yerim olsa hic dusunmeden park yatak alacaktim cunku onlar alcaltip yukseltilebiliyordu galiba
oglum 18 aylik gunduz cogu zaman yere yatiriyorum cunku;bazen besigunden inmek istiyor bir bacagini disari atiyor
bence park yatak daha kullanisli goruntuden once kullanisli olup olmadigini inceleyin yeti olan park yatak alsin bence!!!
ben ogluma normal besik almistim.oglum 10aylik falan olunca besigin kenarlarina tutunup ayaga kalkmaya basladi bu onun icin cok buyuk tehlikeydi gece uyku arasinda kalkiyordu uyukulu uykulu besigin kenarina basini falan vurdugu oluyordu yerim olsa hic dusunmeden park yatak alacaktim cunku onlar alcaltip yukseltilebiliyordu galiba
oglum 18 aylik gunduz cogu zaman yere yatiriyorum cunku;bazen besigunden inmek istiyor bir bacagini disari atiyor
bence park yatak daha kullanisli goruntuden once kullanisli olup olmadigini inceleyin yeti olan park yatak alsin bence!!!
Bence de önce park yatak veya küçük beşik sonra takım..Zaten sonra çok değişik model istiyorsun; ilk çocuğumda 3 takım değiştirdim hata ettim..Baştan yatak takımı almamalıydım bence..Şimdi Koleksiyon'un oda takımını kullanıyor..Sonuncudan çok memnunum..1 yıl için park yatak..Sonra zaten yatak takımı alınacak mecbur..Ben graco park yatak beğendim..Bir de Funnababy beşik..Park yatak bir yere giderken de götürülür..Sonra içinde oyun oynar..Küçük beşik de odamda olur..Çok fikrim değişmezse böyle..
Ama beğendiğim beşik süper bence..Sade ve şık..