Bende o fikirdeyim zaten ama esim dahil bazi komşular karsi fikirde. Bu konuda tam net bilgisi olan varmi acaba arkadaslarTamamen fikir yürüterek söylüyorum bence öyle bir hak yoktur sonuçta sokak, apartmanın mülkiyetinde değil
Kapıyı ve geçişi engellemiyorlarsa başka yerlerde oturanlar da park edebilir gibi geldi bana
Ben hic bu sekil bir yazi gormedim. Genelde otopark çıkışıdir . Yada kapi onudur park etmeyiniz diye goruyorum daYasallığı bilemem ama her apartman önünde “yabancı araç park edemez , yabancı araçlar çektirilir “ tarzı yazılar olduğuna göre, vardır bir bildikleri ki bu tarz yazıları asabiliyorlar bina önlerine diye düşünüyorum
Bizde oyleyiz 5 katli binada bir tek bizde araba var. Ama kapinin inune hic koyamiyoruz hep yer ariyoz yarim saatOyle bir hak tabikide yok. Istanbulda bu sorun hep var. Bende bahcelievlerde otutyurm ve yarim saat sokak sokak.dolastigimizi biliriz park icin. Yapicak.bisey yok kimseye burda oturyurm.ben park edicem diyemez kimse. Gözluyoruz sadece apartman önunde bos olunca eşim hemen getiriyo. Aylarca cikartmadigimjzi biliyoruz. Bir ara herkes park yerini satin alcak diye konusuluyodu devlet olarak ama oda sorun bence. 1 apartmanda herkesin arabasi var kapi önu 3 arabalik. Oyuzden kim.nereyi bulursa oraya park eder kimse neden diye soramaz diye dusunuyorum.
Aynen otopark yok ama apartmanda sadece bizde arac var ama souc olarak apartman onundame bizim binadan kimse koyamiyor . Sanirim yasal olarak ta böyle bi hak yokBi aprtmanda alti hane var diyelim. Hepsinde bi araba var diyelim ee yine apartmanin onune parkedemezler... kim nereyi bos bulursa oraya park eder...otopark yoksa maalesef boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?