• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Parkta hamile hali ile tehdit edilip darp edilen bayanın konusu hakkında

NightStalker

E♡
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
4.659
3.970
133
32
Öncelikle konunun yeri burası mi bilmiyorum taşınabilir, şimdiden kusura bakmayın.

http://www.habercigazetesi.org/mehmet-tanribilen-serbest-birakildi/12360/

Haber linki budur. Bilirsiniz parkta darp edilen hamile bayanın teshisiyle Mehmet Tanrıbilen adlı şahıs tutuklanmıştı. Şimdi de bu kişinin serbest kaldığı yazıyor. Haberi daha okumadan "aaa serbest kalmış ne biçim bi adalet bu, yazıklar olsun" yazanlar var sağa sola. Haberi okumanızı istiyorum. Bu olayı gerçekleştiren .......... bu kişi değil baskasiymis. İkinci bi tutuklama gerçekleştirilmiş diye okudum. Demem o ki iftira kötü şey. İnsanların ailesi var mı yok mu yaşantısı etkilenir mi nolur bilmeden bi insanı karalamak kötü şey. Önyargimizdan öleceğiz bir gün. Dilerim ne bir kadın darp edilir bir gün, ne de yanlış insanlara suçlamalar yapılır.

İyi de kimse bu kişiye iftira etmemiş durduk yere. Adamın tipi benziyormuş arabası benziyormuş. Mobeslerden arayıp bulmuşlar. O da olay anında başka yerde olduğunu ispatlamış çıkmış. Bu sefer doğruyu bulmuşlar. Kaldı ki doğru adamı ilk seferinde yakalayamayan polis. Aslinda ona kizilmasi lazim polis isini duzgun yapsin ki milletin basi bosuna yanmasin diye. Ne yani yanlışlıkla başkasını yakalayabilirler birilerinin canı yanabilir diye bu kadınçağızın başına geleni görmezden mi görelim.

Olay anında şahitler çoğu sefer yanlış tarif verebiliyor. Bu da suç bilimleri tarafından bilinen şeyler. Bunları en aza indirmek için çalışmalar yapması lazım. Kadının veya şahitlerin bu konuda hiç bir suçu yok.

İyi de bu adam bu kadinla once konusmustu bagrp cagrmsti kadinin kendinden duyduk.
Tutuklanirken bu kadini cagrp sormamislar mi bu mudur sana saldiran diye
Garip bir durum...

İyi de kimse bu kişiye iftira etmemiş durduk yere. Adamın tipi benziyormuş arabası benziyormuş. Mobeslerden arayıp bulmuşlar. O da olay anında başka yerde olduğunu ispatlamış çıkmış. Bu sefer doğruyu bulmuşlar. Kaldı ki doğru adamı ilk seferinde yakalayamayan polis. Aslinda ona kizilmasi lazim polis isini duzgun yapsin ki milletin basi bosuna yanmasin diye. Ne yani yanlışlıkla başkasını yakalayabilirler birilerinin canı yanabilir diye bu kadınçağızın başına geleni görmezden mi görelim.

Olay anında şahitler çoğu sefer yanlış tarif verebiliyor. Bu da suç bilimleri tarafından bilinen şeyler. Bunları en aza indirmek için çalışmalar yapması lazım. Kadının veya şahitlerin bu konuda hiç bir suçu yok.

Sonuna kadar okumadım konuyu saptirmayin bayana ben mesaj da attım moral olsun diye az da olsa. Ve siz belli ki adamın facebookuna yapılan yorumları okumadınız. O yüzden diyorum iftira kötü şey. Bana göre ne polis ne adam ne başka biri tek suçlu medya. Öyle bi yazıyorlar ki..

Şimdi bu adam sokakta bu olayı tam anlamayan araştırmayan birilerinin saldırısına uğrasa hatta öldürülse hesabını kim verecek ?

İyi de bu adam bu kadinla once konusmustu bagrp cagrmsti kadinin kendinden duyduk.
Tutuklanirken bu kadini cagrp sormamislar mi bu mudur sana saldiran diye
Garip bir durum...

Sormuşlar.
Kadın da emin değilim olabilir demiş. Ama o değilmiş işte.
Millet hala o adamın fotolarını facede falan paylaşıp küfürler ediyor. Adamın hayatı altüst oldu durduk yere.

medyanın yararları ve zararları işte
olay medyaya yansımasa bu olay bu kadar büyümez asıl suçlunun bile peşine düşülmezdi. bu faydalı kısmı ama şimdi yanlışlıkla tuttukları adamın hayatı altüst oldu.
zira adamın tutuklandığı kadar haber olmadı yanlışlıkla tutuklandığı haberi.

Back
X