parkta kızım düşmüştü ve eşimle birbirimize girmiştik hatırlarsınız

anneoldummutluyum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2013
239
7
46
Kayseri
evet arkadaşlar eşmle maalesef meseleyi konuşmadan tekrar barışıp limonide olsa konuşmaya başladıgımız için zaten içim pek rahat değildi ama kaç akşamdır çokta iyiydi herşey birbirimize sataşmadık ikimizde kızımızla oynadık aman aman peşimde dolanmadı ama bikaç yerde beni düşündüğünü ima etti. dün akşam yine hamur işi yaptım yedik herşey güzel oturuyoruz yarın bi komşum var (kavgalı oldugumuz dönemde gelmek istediler kabul edememiştik) yarın onları davet etsen ayıp oldu dedi bende "babamlara gideriz diye düşünmüştüm ama tamam onları davet edeyim babamlarada ertesi günmü gideriz deddim ve verd,iği cevap : "hayırdır niye gidiyoruz" bende ne hayrı aileme gitmek isteğimidemi sorguluyorsun dedim gitmiycem ailene dedi ki -gerçekten aslında böyle şeyler yapmaz herzaman beraber gideriz- bende onlarla konunun ne alakası var ya dedim "çirkeflik...." dedi maksat "çirkeflik" olsun..................
Allahım sabır ver güç ver eşimede merhamet ver,nolur söyleyin ben napıyım ne edeyim,
babam bu söylediklerini duysa ne kadar üzülür ha birde şuda var onlarında çenesinden baskısından kurtulamam öldürürler artık çene yapa yapa!
blöf diye tahmin ediyorsanız nasıl davranayım
kızımın yanında hiçbişey demedim sadece suratımı astım gittim bi sigara içtim duş aldım namaz kıldım tekrar sigara içiyordum iyi geceler ben yatıyorum aşkım dedi (aşkımmmm)

belki sen kavga sırasında annesine falan cevap verdinya onun için yapıyor olabilir bilmiyorum yani senin canını sıkmak istiyo bi şekilde
bu kocan adam olmaz ben sana söylüyüm
gelmesse gelmesin al çocuğunu kendin git ben öyle yapıyorum şahsen çokta rahatım

ha birde unutmadan o da derse ki hadi annemlere gidiyoruz?
sende aynı cevabı verirsin "hayırdır niye gidiyoruz?"
anlar ne olduğunu

Son düzenleme:
bence eşin senin ailenden utanıyor olabilir .Ama olaydan ailenin haberi olduğunu biliyor muydu tam hatırlayamıyorum.Bana göre utanıyor ya da gidince konu açılacak diye korkuyordur

evet arkadaşlar eşmle maalesef meseleyi konuşmadan tekrar barışıp limonide olsa konuşmaya başladıgımız için zaten içim pek rahat değildi ama kaç akşamdır çokta iyiydi herşey birbirimize sataşmadık ikimizde kızımızla oynadık aman aman peşimde dolanmadı ama bikaç yerde beni düşündüğünü ima etti. dün akşam yine hamur işi yaptım yedik herşey güzel oturuyoruz yarın bi komşum var (kavgalı oldugumuz dönemde gelmek istediler kabul edememiştik) yarın onları davet etsen ayıp oldu dedi bende "babamlara gideriz diye düşünmüştüm ama tamam onları davet edeyim babamlarada ertesi günmü gideriz deddim ve verd,iği cevap : "hayırdır niye gidiyoruz" bende ne hayrı aileme gitmek isteğimidemi sorguluyorsun dedim gitmiycem ailene dedi ki -gerçekten aslında böyle şeyler yapmaz herzaman beraber gideriz- bende onlarla konunun ne alakası var ya dedim "çirkeflik...." dedi maksat "çirkeflik" olsun..................
Allahım sabır ver güç ver eşimede merhamet ver,nolur söyleyin ben napıyım ne edeyim,
babam bu söylediklerini duysa ne kadar üzülür ha birde şuda var onlarında çenesinden baskısından kurtulamam öldürürler artık çene yapa yapa!
blöf diye tahmin ediyorsanız nasıl davranayım
kızımın yanında hiçbişey demedim sadece suratımı astım gittim bi sigara içtim duş aldım namaz kıldım tekrar sigara içiyordum iyi geceler ben yatıyorum aşkım dedi (aşkımmmm)

iki tarafada gitmeyin başka kişilerle görüşün bu aralar.ailesine laf söyledin diye tavır yapıyor.

canım illa eşinle gitmek zorunda değilsin
al çocuğunu git hiç onla uğraşma
böylelikle aldırmamış da olursun daha iyi olur üstüne düştükçe şımaracak iyice
ailene de uydur bişey hiçbişey belli ettme onlara da..

çirkeflik derken şaka yapıyor sanırım..eşin de ciddi anlamda davranış problemi var bence.

birşey yapma,bugün sorma daha.yarın gideceğini söylemişsin bakalım gelecek mi seninle..gelmezse de sen de sırf çirkeflik olsun diye onun ailesine gitmezsin tabii o buna ne tepki verir belli olmaz.malum eşinin garip tavırları mevcut.

evet gerçektende öyle beni bir şekilde kızdırmak incitmek ve birdaha böyle birşey yapmamam için bin pişman olmamı sağlamaya çalışıyor.
bu arada pazar günü kızımı alıp annesigile gitmeyi düşündü banada gelmek istyiyosan ben gitmek istiyorum dedi (ailesi ilçede evleri var ordalarmış orayı özledim 4 aydır gitmiyorum dedi) bende gelirim niye gelmeyim dedim (kayınvalidemede güvenim kalmadıya tek göndermek istemiyorum) gittik öğlen akşama kadar kalıp döndük bende aileme gitmeyeli bugün iki hafta oldu birazda ortamı bildiklerinden merak ediyolar durmadan arıyolar barıştınız dimi aman iyisiniz dimi gideyim görsünler istedim kızımıda özlediler :(
benim yaptıgıma bak onun yaptıgına bak....
bu arada eşim ailemin olayı bildiğini biliyor her zaman kızan adam aile sırrımız evde kalsın kimseye anlatma hoşlanmam diyen gerçekten kendide aiilesine böyle şeyler anlatmayan adam bu defa özellikle anlatmamı istedi her zaman benim ailemmi incinecek üzülecek birazda onlar düşünsün orda dedi, biliyor yani bildiklerini.....

bugün artık komşumu davet etmeyi kararlaştırdıkya onlar gelcek mecburda ben yarın istiyordum, bilmiyorum yarın napsam, yada cumartesi evdeyimya bana gelsinler öyle görsünler napıyım verdiği cevabıda söyleyim bilsinler damatları ne dengesiz, normalde çok hörmet eder hiç bilmiyolar böyle şeyler dediğini öğrensinler napıyım artık bıktım...
ablam bile telde dün sorun çıkarırmı acaba annemlere gitmek istiyorum dediğimde bişey demez ya gelir ne dicek demişti...
dışardan ne kadar farklı................

eşini anlamaya çalışıyorum ama çözemedim..derdi ne? neden bu olayları ailene anlatmanı istiyor? çocuk mu bu adam ya?

senin ailen benim ailen olayı mı var evliliklerde?

sana bir tavsiye eşin ne derse desin seni ne kadar zorlarsa zorlasın bu olayları ailene anlatma.sen bu adamla evli kalacaksın değil mi? eğer cevabın evetse ailenin gözünden daha fazla düşmesin eşin..

Allah sana da sabır versin,ben böyle bir adamla yapamazdım sanırım.

evet gerçektende öyle beni bir şekilde kızdırmak incitmek ve birdaha böyle birşey yapmamam için bin pişman olmamı sağlamaya çalışıyor.
bu arada pazar günü kızımı alıp annesigile gitmeyi düşündü banada gelmek istyiyosan ben gitmek istiyorum dedi (ailesi ilçede evleri var ordalarmış orayı özledim 4 aydır gitmiyorum dedi) bende gelirim niye gelmeyim dedim (kayınvalidemede güvenim kalmadıya tek göndermek istemiyorum) gittik öğlen akşama kadar kalıp döndük bende aileme gitmeyeli bugün iki hafta oldu birazda ortamı bildiklerinden merak ediyolar durmadan arıyolar barıştınız dimi aman iyisiniz dimi gideyim görsünler istedim kızımıda özlediler :(
benim yaptıgıma bak onun yaptıgına bak....
bu arada eşim ailemin olayı bildiğini biliyor her zaman kızan adam aile sırrımız evde kalsın kimseye anlatma hoşlanmam diyen gerçekten kendide aiilesine böyle şeyler anlatmayan adam bu defa özellikle anlatmamı istedi her zaman benim ailemmi incinecek üzülecek birazda onlar düşünsün orda dedi, biliyor yani bildiklerini.....
Tama işte, ailem bildigi için sırf gitmiyor;)
şimdi taptıklarından utanıyor ve çekiniyor olmalı!
hatasiz bir insan neden cekinsinki, demekki içden ice, hatalı olduğunu biliyor.

neyse barışmanıza sevindim, bu aralar bence ne o kendi ailesine, nede den git! O giderse ozaman hiç durma, git! Gelmek istermese gelir, gelmezlerse kızını alır gidersin.
ama yerinde olsam eşinizde götürürdumki, babanın karşinda iki bükülüm olsun, yüzü kızarsın biraz;) korkuyor tabi gidermi? Allahdan korkmuyorlar, babandan nasıl korkacaklar!

Tama işte, ailem bildigi için sırf gitmiyor;)
şimdi taptıklarından utanıyor ve çekiniyor olmalı!
hatasiz bir insan neden cekinsinki, demekki içden ice, hatalı olduğunu biliyor.

neyse barışmanıza sevindim, bu aralar bence ne o kendi ailesine, nede den git! O giderse ozaman hiç durma, git! Gelmek istermese gelir, gelmezlerse kızını alır gidersin.
ama yerinde olsam eşinizde götürürdumki, babanın karşinda iki bükülüm olsun, yüzü kızarsın biraz;) korkuyor tabi gidermi? Allahdan korkmuyorlar, babandan nasıl korkacaklar!

evet ondan, gitmemesi.bir süre üzerine gitme bence.

genelde bu böyle oluyor sanırım yani eşinin ailesiyle aran bozuksa otomatikmen durum kadınların ailesine dönüyor,bence bir süre her iki aileye de gitmeyin.önce kendi aileniz.siz ailenize anlatabilirsiniz durumu yani telefonla iyiyz deyin vs 2 hafta görmemek çok uzun bir süre değilki biz aylardır görmüyoruz uzk olduğu için yakınımızda olsaydı bile çok sık gitmezdim.ama en büyük hata evinizde olan biteni ailenize taşımak.

Son düzenleme:
bugün artık komşumu davet etmeyi kararlaştırdıkya onlar gelcek mecburda ben yarın istiyordum, bilmiyorum yarın napsam, yada cumartesi evdeyimya bana gelsinler öyle görsünler napıyım verdiği cevabıda söyleyim bilsinler damatları ne dengesiz, normalde çok hörmet eder hiç bilmiyolar böyle şeyler dediğini öğrensinler napıyım artık bıktım...
ablam bile telde dün sorun çıkarırmı acaba annemlere gitmek istiyorum dediğimde bişey demez ya gelir ne dicek demişti...
dışardan ne kadar farklı................

kesinlikle bu hataya düşme söyleme tamam haksız ama
neden dersen bizler eşlerimiz iki tatlı söz söyleyip bağırlarına bastımı bütün kötülüklerini utunuyoruz ama aileler öylemi hem üzülüyorlar hemde artık eski sevecenliklerini göstermiyorlar zamn içindede bu sefer zoruna gider neden ailem bize pas vermiyor diye evlilik kısa vadeli bişey değil

bizim parktaki olayın oldugu akşam annemlere gidcektik erkek kardeşimimn doğumgünüydü yani beni bekliyolardı mecbur kaldım arayıp anlatmya kendide beni eve bırakırken bağırdı çağırdı ailene anlatacaksın yaptıgın çirkefliği bilecekler dedi bende tamam dedim gece döndüğünde anlattınmı dedi evet dedim herşeyi anlattınmı kendi yaptıklarınıda dedi evet dedim eminmisin dedi eveeeetttt dedim inşallah öyledir dedi. valla hiçte çekindiğinden gitmiyo gibi bi hali yok tabi tedirgindir ilk fdefa böyle oldugu için konuda açılırsa diye korkuyodur ama ona göre ben suçluyum öyle iki büklüm olacagını hiç sanmıyorum. beni cezalandırmak yaa başka bişey değil

şimdi aileme siz gelin görüşelim desem anlayacaklar, ben gitsem nasıl gideyim arabayı alıp gidiyor havalart soğuk kızımla gidersem otobüsle onada kıyameti koparır dahada gerilir ortam allahım ben napıyım nolur akıl verin

kesinlikle bu hataya düşme söyleme tamam haksız ama
neden dersen bizler eşlerimiz iki tatlı söz söyleyip bağırlarına bastımı bütün kötülüklerini utunuyoruz ama aileler öylemi hem üzülüyorlar hemde artık eski sevecenliklerini göstermiyorlar zamn içindede bu sefer zoruna gider neden ailem bize pas vermiyor diye evlilik kısa vadeli bişey değil

kesinlikle katılıyorum,aynı fikirdeyim.

gerçekten eşinin ailene söyle diye neden ısrarcı olduğunu anlamadım ama ben çekindiğini falan asla düşünmüyorum.yani ailesinden utandığı için gitmediğini düşünmüyorum nedense.umarım yanlış düşünüyorumdur.

evet kadesa çekindiğinden değil sen çirkeflik yaptın bende yapayım diye korkutuyo aklı sıra...
aileme anlatmamı istemesinin nedeni, bu bizim onun ailesinin yanındaki 4. kavgamız. diğer 3 ünde bu kadar büyümedi çünkü o hakaret etsede ben etmemiştim ve babası ona kızıyor sakin olması gerektiğini söylüyor evden gönderiyor ve olay büyümüyordu bunda öyle olmadı ben coştum kimse susturamadı beni o ne dediyse ben fazlasını dedim terbiyesiz dedi sendenmi öğrenicem terbiyeyi dedim it dedi it itle evlenir senden iyi itmi olur diye bağırdım, yani anlatmamı istiyorjki hep benim ailemmi üzülecekler anlat birazda onlar üzülsünler gibi yani...
gerizekalı, benim ailemin yanında neden kavga çıkmıyor sen çok saygılı ve dikkatli oldugun için,
dolayısıylada ailem şahit olmuyor moralleri bozulmuyor,
ama kendi ailesinin yanında bi erkeklenme sevdası geldği için birbiirmize giriyoruz ve sonuç: onun ailesi mutsuz ağlıyorlar...
peki burda benim suçum ne?

Back
X