- Konu Sahibi anneoldummutluyum
evet arkadaşlar eşmle maalesef meseleyi konuşmadan tekrar barışıp limonide olsa konuşmaya başladıgımız için zaten içim pek rahat değildi ama kaç akşamdır çokta iyiydi herşey birbirimize sataşmadık ikimizde kızımızla oynadık aman aman peşimde dolanmadı ama bikaç yerde beni düşündüğünü ima etti. dün akşam yine hamur işi yaptım yedik herşey güzel oturuyoruz yarın bi komşum var (kavgalı oldugumuz dönemde gelmek istediler kabul edememiştik) yarın onları davet etsen ayıp oldu dedi bende "babamlara gideriz diye düşünmüştüm ama tamam onları davet edeyim babamlarada ertesi günmü gideriz deddim ve verd,iği cevap : "hayırdır niye gidiyoruz" bende ne hayrı aileme gitmek isteğimidemi sorguluyorsun dedim gitmiycem ailene dedi ki -gerçekten aslında böyle şeyler yapmaz herzaman beraber gideriz- bende onlarla konunun ne alakası var ya dedim "çirkeflik...." dedi maksat "çirkeflik" olsun..................
Allahım sabır ver güç ver eşimede merhamet ver,nolur söyleyin ben napıyım ne edeyim,
babam bu söylediklerini duysa ne kadar üzülür ha birde şuda var onlarında çenesinden baskısından kurtulamam öldürürler artık çene yapa yapa!
blöf diye tahmin ediyorsanız nasıl davranayım
kızımın yanında hiçbişey demedim sadece suratımı astım gittim bi sigara içtim duş aldım namaz kıldım tekrar sigara içiyordum iyi geceler ben yatıyorum aşkım dedi (aşkımmmm)
Allahım sabır ver güç ver eşimede merhamet ver,nolur söyleyin ben napıyım ne edeyim,
babam bu söylediklerini duysa ne kadar üzülür ha birde şuda var onlarında çenesinden baskısından kurtulamam öldürürler artık çene yapa yapa!
blöf diye tahmin ediyorsanız nasıl davranayım
kızımın yanında hiçbişey demedim sadece suratımı astım gittim bi sigara içtim duş aldım namaz kıldım tekrar sigara içiyordum iyi geceler ben yatıyorum aşkım dedi (aşkımmmm)