parkta kızım düşmüştü ve eşimle birbirimize girmiştik hatırlarsınız

kırmızıya boyadığım yazılanları eşin hakkında yazıyorsun farkındamısın ve siz şuanda yeni barıştınız iyi günleriniz seniyi olki oda sana saygılı olsun senin bu yazdıklarından sonra açıkcası üzüldüm
dolmuş bile olsan bu yazdıklarından sora sana hiç hak veremem cilvedeb ziyade biraz yaşananları unut güler yüzlü ol iki kelime güzel laftan bişicik olmaz ailesinin yanında gözlerinin içine bakıp gül bu adam senden bunu isttiyor

canım haklısın istiyor olabilir belki ama hiç haketmiyor yaptıklarına bakarmısın bence az bile yazmış, karısını her türlü ezmek istiyor bu adam bağırsın karısı sussun, hakaret etsin karısı güler yüzlü olsun, karısının ailesine gitmesin oooh ne ala memleket bizim bayanda onun peşinde dolansın cilve yapsın ağzının içine baksın olmuyor yapamıyor insan doluyor alttan almak çok zor konu sahibini çok iyi anlıyorum Allah yar ve yardımcısı olsun

sen onun istediği gibi olmayışında hep baştan alacaksınız artık tavrını belli et ben eşime en sonunda patladım yeter artık hakaret hakaret ne kadınlığım kaldı ne anneliğim senin yüzünden kendimden şüphe etmeye başladım artık yeter sıkma beni boğma rahat bırak dedim o günden beri sesi pek çıkmıyor ve bana senden emin değilim sanki yarın çıkar gider gibisin dedi bunu bildiğine anladığına sevindim dedim halbuki benim gözümde hep güçlü erkek beni anında unutur sanıyordum hep öyle derdi çünkü bu kapıdan çkarsan bitersin benim için ne kadar sevsemde beni böyle aşılamıştı hep ben durum düzelsin die ses çıkartmadıkça ü bi kere daha üste çıkmıştı artık anlıyorum ki bele resmen oyun hamuru gibi oynamış şekil vermiş kalıba sokmuş beni bambaşka biri yapmış ondan habersiz üst komşuma çıksam olay olurdu bi kahve içimlik süre için izin isterdim her hafta sonu onun ailesine gideriz benim kilere senede bir o bile burnumdan gelir yanlızda gitsem telefonla her an taciz eder kız kardeşinde kalmayacaksın sadece annende diye tembihler ya daha neelr var nelerrrr kafanı topla arkadaşım bilsin onsuz olacağını anlasın hissetsin dün kv denin doğum günüydü ne aradım ne gittim kendi gitti ya vazgeçti artık benle uğraşmak ki hiç sanmam yada fırtına öncesi sessizlik bu kv dem tam saman altından su yürüten cinsten oğluna canını verir ben onun düşmanıyım şimdi oğlunu huzursuz mutsuz ettim ama inan umrumda değil acıyorum diken üstünde geçirdiğim yıllarıma onsuzluk huzur benim için bu nedenle hiç müdahale ettirmem artık hayatıma olmuyosa olmaz bunu biliyor artık............

süppersin benimkine de bi ders gerek son tartışmamızda bak çeker giderim die korkuttu beni inanabiliyomusun onlara vazgeçilmez olmadıklarını hissettirmek gerek ben tam tersini ondan vazgeçemediğimi hissettirdim şimdi mutsuzum :(

tşk ederim kızlar tavsiyleriniz için...
pisbocuk kitabı mutlaka okuyacağım, sağol düşündüğün için.
arkadaşlar kendimi ez<dirmeyeceğim 7 yılım heba oldu bir 7 yılım daha gitmesin ama işte korkuyorum daha nasıl açık olacağım kalbim çarpıyor bağırmaya başladıgında evet oda bi insan ama karşılık vermeyi öğrenmeliyim ...
ha bu arada ben soğukyüzlüyüm galiba bu kadar heyecan yaptıgımı eşim hiç anlamıyor burasıda çok abes değilmi? çünkü herzaman bana diklenyorsun karşılık veriyorsun benimle savaşıyorsun diyip duruyor 2 cümle söylüyorum ama onu gelde bana sor sırtımdan terler akıyor...
birinde üstüme geliyordu evde dolanıp duruyordu korkuyorum xxx dedim otur bi sakinleş sonra konuşalım dedim korkuyon böylesinde korkmasan naparsın acaba korkuyorum diye numara yapma diyo
gerçekten korkuyorum ama bilmiyo,
korkmasam hakkımı aramazmıyım...
ne yapacağımı bilir kendimi ezdirmez burayada gelip size sızlanmazdım

Canim kusura bakma ama ben boyle adami bogarimm :41:Korkma canim bu kadar sonucunda ne yapabilir canini alicak hali yok ya zaten biz kadinlar boyle kuru tehditlerden korkariz. Birak o evde dolanip duruyorsa sende dolan. napabilir sana, hele bi dokunsun o zamanda devletten yardim alirsin. Zaten sana dokunacak adamdan koca filanda olmaz. Yani bu benim gorusum yani

yorumları okumadığımı belirterek... canım öncelikle en kısa zamanda herseyin yoluna girmesini dilerim... benim esim annemlere hiç gelmez hep bahane sap gibi kendim giderim benim canım yokmu:) saka bi yana bazen gelio bu erkeklere sakin anını bul derdini anlat

aman ya boşversene gelirse gelir gelmezse paşa keyfi bilir.illa onla gideceksin diye bir kuralmı var.sen üstüne düştükçe kendini bişey sanıyor.biraz rahat ol be arkadaşım neden bu kadar takıyorsunki eşimni.senin geçen konunuda okumuştum ama zamanım olmadığı için yorum yazamadım ama sinir oldum eşine...sana tavsiyem hayatının merkezine eşini değil kendini koy kendine değer ver...kendi kendinede bazı şeyleri yapabilirsin bunu belli et..güçlü ol ezik olma...kendine ediyorsun...benim eşimde gelmez ben kendim giderim...ama bende onun ailesine gitmem oldu canım sen gelme ben peşinde sürüneyim...herşey eşit kimsenin kimseden fazlası yok..herkesi bi ana doğurdu...:34:

allahım ya nişanlıyken evlerimizden cıkmazlar evlenince gitmek istemezler ben anlamıyorum bu adamları... özellikle kız aileleri kötüde davranmaz cidden iki yüzlülük bu davranıslar bizzat bende yasıyorum .

Back
X