Doğal Saç Bakım Kürleri Parlak Saclar icin!!

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

AdrianaLimaa

bilsen kac kurbaga optuk!
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2010
1.584
10
66
İngiltere
Kizlar dun Saba Tumer in programina konuk olan Pervin Bulgak tan duydugum bir formulu sizinle paylasmak istedim.

1 cay bardagi adacayi ve 1 cay bardagi civan percemi Kaynamis olan bir bucuk su bardagi suyun icinde bekletilir iliyana kadar beklenir. Banyoda durulama suyuna katilir. Yikanmamasi gerektigini soyledi ve civan percemi hamilelere zararliymis! Civan percemini kesinlikle kullanmadan yapmalarini onerdi.

Bu karisima sogumus bir fincan kahveyi (Turk kahvesi degil) de ekleyebilirmissiniz. Parlatma ve kan dolasimini hizlandirma etkisi varmis.

Sogumus kahveyi yukaridaki karisim olmadan da kullanilidiginda etki edermis. Hepsini karistirmak daha iyi sonuc almaniza yardimci olur dedi. Size kalmis birsey:7:
Ben henuz denemedim. Burada da adacayi ve civan percemi ni bulamayacagim icin kahveyi denicem mecbur:84:

Umarim isinize yarar kizlar:7:

Kizlar simdi denedim:) piril piril oldu sacim:66:

ben sonunu yakaladım programın o yüzden sadece kahve kısmını duydum. ama sanki telvesi falan diyordu yani türk kahvesi değil mi. nescafe mi olacak. peki sadece bu kahveyi uygulamak istersek nasıl olacak suyun içine mi karıştırıp dökeceğiz saçlara. tam dinleyemedim ben.

Canim ben annemle dinledim biz nescafe anladik ama telve mi:(
Ben dun suyla yapilmis nescafeyi banyodan cikmadan once doktum sacima sonra su dokerek taradim saclarimi kahvenin suyu kalmasin diye. Bende gercekten ise yaradi. Turk kahvesi sacta kalmaz mi ya? Bilemiyorum canim bende ise yaradigi icin ben bununla devam edicem:) Sacima sarimsakli sampuan turp suyu ve karanfil suyu kullandigim icin sacimi yogun bakima aldim saclarim cok serlesti kivircikligi gitti fln. Kahveyle aylar sonra yumusacik oldu sacim cok hosuma gitti:27:
Programi izlemis olan arkadaslar varsa Turk kahvesi mi dedi ki? Ben anneme sordum normal kahve dedi o da oyle anlamis bilemiyorum:18:

Canim ben annemle dinledim biz nescafe anladik ama telve mi:(
Ben dun suyla yapilmis nescafeyi banyodan cikmadan once doktum sacima sonra su dokerek taradim saclarimi kahvenin suyu kalmasin diye. Bende gercekten ise yaradi. Turk kahvesi sacta kalmaz mi ya? Bilemiyorum canim bende ise yaradigi icin ben bununla devam edicem:) Sacima sarimsakli sampuan turp suyu ve karanfil suyu kullandigim icin sacimi yogun bakima aldim saclarim cok serlesti kivircikligi gitti fln. Kahveyle aylar sonra yumusacik oldu sacim cok hosuma gitti:27:
Programi izlemis olan arkadaslar varsa Turk kahvesi mi dedi ki? Ben anneme sordum normal kahve dedi o da oyle anlamis bilemiyorum:18:

Son düzenleme:
bana da saçma geldi ama kahve telvesi dediğine eminim. hatta kahve içtiğinizde dibinde kalan telveyle yıkayın saçınızı dedi. bu kadarından eminim ama başını hiç dinleyemedim. neyse nescafe de etkili olmuş demek bi ara deneyim.

Back
X