Saç Bakım Ürünleri Parlak salar iin pratik bir yntem

• Konu Sahibi Konu Sahibi ateş böcüğü
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

ateş böcüğü

Ziyaretçi
yerimsenibenkızlar saçlara parlaklık wermek için haftada bir şöle bişi uyguluyorum küçük bi pet şişeye sıcak su koyuyorum içine bir tatlı kaşığından biraz az bal,bi tatlı kaşığı kadar limon suyu 5-6 damla badem yağı..eğer kokusuna dayanabilirseniz elma sirkesi de katarsanız çok daha ii olur tabi...bunları bi güzel çalkalıorum azıcık soüuyunca tüm saçlarımı tamamen bu suyla ıslatıorum..bikaç saat bekletiorm iice kurumasını
zatenn kokusu falan yok hiçbişi farketmio rahatsz etmio yani...sonra yıkıorum..sık sık yaptıınızda saçları çok güzel parlatıo hem bal da saçı beslio..umarım sizinde işinize yarar

saçlarım belime geLio hiç bu kadar uzatmamıştım ama uçları yıprandı ve eskisi gibi de parlamıyorlar... kestirmeye de kıyamıyorum yarın deneyim bakaLım... paylaşım için çookk saoL:)

ateş böcüğü sen miydin ya? buraya şey yazmıştın, ben şampuan kullanmıyorum, saçımı doğal şeylerle yıkıyorum diyen ve onları yazan.....saçlarım reklamlardakiler gibi oldu demiştin....sensen bir daha yazsana, saçlarım kötü görünmeye başladı...ama çok zahmetli gelmişti o zaman vazgeçmiştim.

bi zararı olmaz dimi ? doğal malzemeler aslında, hepsi de saça iyi gelen şeyler ama. başka deneyen yok mu emin olsam da öyle başlasam ben de kaydirigubbakcemile2

Valla hiçç uğraşamıyorum bu kadar
sadece elma sirkesi kullanıyorum ve saçlarım pırıl pırıl...kaydirigubbakcemile5
Son yıkama suyuna yarım çay bardağı kadarelma sirkesi koyuyorum.
Saçıma döküp, friksiyon yaparak saçıma yediriyorum.
Tekrar durulamıyorum. Ne koku kalıyor ne bir şey.
Gayet canlı oluyor saçlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…