A afranurca Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Ocak 2011 4 0 36 İstanbul 23 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi afranurca #1 Arkadaşlar prolaktin yüksekliği için parlodel kullanıyorum adet gecikmesi yaparmı bu hap bilgilendirirseniz sevinirim
Arkadaşlar prolaktin yüksekliği için parlodel kullanıyorum adet gecikmesi yaparmı bu hap bilgilendirirseniz sevinirim
aruna Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Ocak 2011 3.758 21 158 İstanbul 1 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi afranurca #2 afranurca .!.: Arkadaşlar prolaktin yüksekliği için parlodel kullanıyorum adet gecikmesi yaparmı bu hap bilgilendirirseniz sevinirim Genişletmek için tıkla... cnm senin prolaktin kaç
afranurca .!.: Arkadaşlar prolaktin yüksekliği için parlodel kullanıyorum adet gecikmesi yaparmı bu hap bilgilendirirseniz sevinirim Genişletmek için tıkla... cnm senin prolaktin kaç
xxnur Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Şubat 2010 21 0 86 İstanbul 29 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi afranurca #3 Ben de adet gecikmesi yapmadı parlodel ,kaç günlük bi gecikmeden bahsediyorsun mesela 2-3 gün normaldir zaten
Ben de adet gecikmesi yapmadı parlodel ,kaç günlük bi gecikmeden bahsediyorsun mesela 2-3 gün normaldir zaten