M marelle Üye Kayıtlı Üye 20 Ocak 2014 10 1 6 35 Gaziantep 6 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi marelle #1 Prolaktin değerim yüksek olmamasına rağmen doktorum verdi 5gündür kullanıyorum bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardım lütfennn
Prolaktin değerim yüksek olmamasına rağmen doktorum verdi 5gündür kullanıyorum bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardım lütfennn
L lieve Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Şubat 2014 3 0 86 35 Hollanda 7 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi marelle #2 marelle .!.: Prolaktin değerim yüksek olmamasına rağmen doktorum verdi 5gündür kullanıyorum bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardım lütfennn Genişletmek için tıkla... bende yeni bacladim parodel kullanmaya 3 gun oldu gunde bir tane sabah yarim aksam yarim
marelle .!.: Prolaktin değerim yüksek olmamasına rağmen doktorum verdi 5gündür kullanıyorum bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardım lütfennn Genişletmek için tıkla... bende yeni bacladim parodel kullanmaya 3 gun oldu gunde bir tane sabah yarim aksam yarim
L lieve Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Şubat 2014 3 0 86 35 Hollanda 7 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi marelle #3 yan etkileri cok ama bende simdilik bisey olmadi sende nasil
G gokceka Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Mart 2015 1 0 1 34 14 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi marelle #4 lieve .!.: bende yeni bacladim parodel kullanmaya 3 gun oldu gunde bir tane sabah yarim aksam yarim Genişletmek için tıkla... merhabalar banada verdi günde 3 defa yarım yarım yumurtlamaya yardımcı olluyormuş polikistik overlerde. + bide glıkofen verdi
lieve .!.: bende yeni bacladim parodel kullanmaya 3 gun oldu gunde bir tane sabah yarim aksam yarim Genişletmek için tıkla... merhabalar banada verdi günde 3 defa yarım yarım yumurtlamaya yardımcı olluyormuş polikistik overlerde. + bide glıkofen verdi