Parmaklarda uyuşma

buse0146

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2024
59
16
8
28
Merhaba herkese. 10 gündür falan sağ elimin üç parmak ucunda uyuşma var. Böyle bir durum yaşayan var mı neden olur? Beyin için mr istediler kötü bişe olmasından korkuyorum

Merhaba herkese. 10 gündür falan sağ elimin üç parmak ucunda uyuşma var. Böyle bir durum yaşayan var mı neden olur? Beyin için mr istediler kötü bişe olmasından korkuyorum
Merhaba. Uyuşmadan kastınız hareket ettirememek mi yoksa karıncalanma gibi mi?

Uyuşma için mi mr istendi?

Vitamin eksikliği de sebeb olabiliyor parmakta uyuşmaya.

Ben hamileliğimde çok yaşardım uyuşukluk kötü birşey yoktur ilk önce kan değerlerine baktır sonra mr girersin

Ben hamileliğimde çok yaşardım uyuşukluk kötü birşey yoktur ilk önce kan değerlerine baktır sonra mr girersin
Emg çekildi temiz çıktı haftaya mr çekileceğim inşallah kötü bişey yoktur. Kanser geçmişim olduğu için her şeyden korkuyroum

Kolestrol olma ihtimali çok yüksek arkadaşım. Bir süre yağlı yeme bakalım farkedecek mi. Benin hep olur öyle yağlı yediğimde.

Back
X