• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Parrdesüü ya da feraceeeee Önerisii yaparrr mısınızzzzzz

18 yaşındayımm
Sizcee nasıl bir şey alayımmmmm

Merhaba,

Yaz ayı yaklaşıyor ferace güzel olabilir. Yaşınıza göre renkli feraceler de hoş durur aslında.

Yalnız başlıkları açarken kelimeleri daha doğru kullanırsanız daha fazla yardımcı olan çıkacaktır.
Örneğin;
Parrdesüü yazmak yerine Pardesü yazarsanız aramalarda da çıkar. Ya da feraceeeee yazmak yerine ferace yazmanız hem daha doğru hem de daha hoş olur.

Merhaba,

Yaz ayı yaklaşıyor ferace güzel olabilir. Yaşınıza göre renkli feraceler de hoş durur aslında.

Yalnız başlıkları açarken kelimeleri daha doğru kullanırsanız daha fazla yardımcı olan çıkacaktır.
Örneğin;
Parrdesüü yazmak yerine Pardesü yazarsanız aramalarda da çıkar. Ya da feraceeeee yazmak yerine ferace yazmanız hem daha doğru hem de daha hoş olur.
2. Yazışım oldugu için
Sitede de kimse takmadıgı için öyle oldu biraz
İlkine bakarsanız laf sokmadan önce
Daha iyi anlaşabiliriz :))

2. Yazışım oldugu için
Sitede de kimse takmadıgı için öyle oldu biraz
İlkine bakarsanız laf sokmadan önce
Daha iyi anlaşabiliriz :))

Kesinlikle laf sokma amaçlı söylemedim.
Benim de konu açıp cevaplanmayan mesajlarım var. Bu gayet normal bir durum. İlla ki dönen olur. Ancak dediğim gibi ferace aramasında başlığınızda ferraceee.. şeklinde yazdığı için konunuz çıkmayacaktır.

Kesinlikle laf sokma amaçlı söylemedim.
Benim de konu açıp cevaplanmayan mesajlarım var. Bu gayet normal bir durum. İlla ki dönen olur. Ancak dediğim gibi ferace aramasında başlığınızda ferraceee.. şeklinde yazdığı için konunuz çıkmayacaktır.
Sıkıntı yokk

Back
X