Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası part time çocuk bakımı,abla

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

lavantaa

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2010
101
39
298
İstanbul
okulöncesi öğretmenliği 4. sınıf öğrencisiyim,daha önceki yıllardan anaokulu öğretmenliği,özel eğitim ve bakıcılık tecrübem bulunmaktadır,ingilizce yönünden çocuğunuza destek verebilmekteyim(yabancı öğrencilerim olmuştur).bu yıl sadece kpss ye hazırlanacağımdan part time çocuk bakıcılığı yapabilirim.Saatler,günler ve ücret karşılıklı anlaşılacaktır.pendik,kartal,maltepe çevresi olabilir.özel mesaj atabilirsiniz

Hangi saatler arasında çalışabilirsiniz. Maltepede 9 aylık kızım için abla aramaktayım annemin evinde bakılıcak annem 1,5 yaşındaki yeğenime bakmaktadır.

yarım gün (sabahtan öğlene-öğleden akşama) ya da hafta sonları çalışabilirim.tam günlük çalışmayı tercih etmiyorum.

merhaba,
nerde oturuyorsunuz acaba? Arada tam veya yarım gün çocuğu gelip evimde bakacak bir ablaya ihtiyacım oluyor. günlük iş düşünür müsünüz? ücreti nasıl düşünüyorsunuz?

pendikte oturuyorum.günlük iş olabilir.dershanemin olmadığı günlerde sizinde ihtiyacınız olursa tam gün olabilir,diğer günler yarım gün düşünüyorum.ücreti anlaşma yapıldığı zaman konuşabiliriz.öncelikle sizinde nerede oturduğunuz ve çocuğunuzun yaşı önemli?

merhaba;
ümraniyede 20 aylık kızıma oyun ablalığı yapacak. oyunl ayemek yedirecek kişisel gelişimine katkıda bulunacak birini arıyordum. yalnız hafta içi hergün ve yarım zamanlı. öğleden sonra akşama kadar düşünüyorum. daha detaylı konuşmak isterseniz yazışalım.

ilginiz için teşekkürler ama ümraniyeye ulaşımım zor olduğundan verimlilik sağlıklı olmayacaktır.umarım tez vakitte uygun kişiyi bulursunuz :)

merhaba, 3,5 yaşındaki kızımız için oyun ablası ve başlangıç eğitimleri konusunda görüşebilir miyiz?
ataşehir de oturuyoruz. yarım gün bizim için yeterli, (ayrıca annesi olarak ben de evde olacağım, şu an çalışmıyorum)

öncelikle ilginiz için teşekkür ederim.ataşehir ulaşımım açısından çok uzak.yarım gün geldiğimde günün diğer yarısını yolda harcayacağımdan verimli olmayacaktır.ama yinede görüşelim derseniz tam belli olmamasına rağmen pazartesi-cuma günleri dershanem olmadığından,boş olacağım.başlangıç eğitimleri derken? ayrıntılı olarak özel mesaj yazdığınızda mail adresiniz aracılığıyla yönlendirmelerde bulunabilirim küçük prenses için:)

Ben kartalda oturuyorum, 1 aya kadar ise baslayacagım. Sabahları oglumu krese hazırlayacak YADA aksam eve geldigimizde yemek saatine kadar ablalik yapacak birine ihtiyacimiz olacak. Oglum ingilizceye cok merakli ve 3 yasinda. Bu tarz birsey dusunur musunuz

mesaj kutunuza mesaj atılmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…