part-time yada haftanın 2-3-4 günü çalışanlar?

modyad

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2013
1.401
968
248
Merhabalar herkese...
Öyle yoruldumki artık...
Kısaca şöyle açıklamay istiyorum; üniversiteye başladığımdan beri çalışıyorum (yaklaşık 13 senedir.) malum öğrencilik olunca her türlü çeşit çeşit gece gündüz cumartesi pazar demeden çalıştım, mecburdum çünkü.
okul bitti yaklaşık 7 8 senedir de full tıme calısmaya devam..kendi yaşıyor kendım kazanıyor bir şekilde işlerim rayında gidiyordu.

Ama şuan 2 aylık evlıyım fakat yukum dahada katlandı..eşim yardımcı olmaya calısıyor fakat ben artık neden boyle oldum bılemıyorum her aksam 2 3 4 saatım ev yemek vs gıdıyor ınanın bugunde sabah 10dan şu saate kadar ayaktayım yine evle ilgileniyorum.

Kendı evımdede yapıyordum ama bu sefer daha farklı sureklı bısyeler yerıne oturmuyor gıbı gelıyor.. kendi kendime keşke part tıme yada haftanın 3 4 gunu olan bır ıs olsa dıyorum, işi bırakıp evde oturmak ıstemıyorum ama kendimede zaman ayıramadıpımı farkedıyorum artık, acaba hazır mı değildim evliliğe yada adaptemı olamadım? yada çok mu yoruldum bılemıyorum?

Var mıdır aranızda part tıme yada belirli gunler calısanlar? ne iş ve hangı şartlarda çalışabıldıklerini de yazarlarsa çok sevinirim.

Şİmdiden okuyup ortak oldugunuz ıcın cok teşekkür ederim..

Saygı ve sevgılerımle.
 
2 ay bu kararı vermek için erken gibi bence.
şu an evliliğe adapte olmak ya da düzeni oturtmakta sorun yaşıyor olabilirsin.
 
haklı olabilirsiniz, şuan boşlukta da olabilirim..
sadece bu iki ay diğer ayların göstergesi gibi geliyor, bilemedim..
teşekkürler yorumunuz için.
 
ben gratiste çalıştım. sana da öneririm. mağaza müdürümüz kendi çalışma saatini belirliyordu ekstrem bir durum olmadıkça.

pazar sabahları eşi ve ailesyle kahvaltı yaparmış geç gelir. biz hafta sonları saat 2-8 gibi gün ortası çalışıyorduk,arkadaşınla görüşemezsin, dışarı çıkamazsın, evde bir film bile izleyemezsin.

ama kendisi hafta sonu ya erken gelip erken çıkıp geziyordu, ya da gezip tozup işe gelip kapanışı yapıyordu.

bir sene çalış, ondan sonra hızlı bir şekilde yükselirsin iyi bir yöneticiysen. maaşı da iyi en az iki bin lira, şuben iyiyse satış yapıyorsan üç bin lira civarı, ki bir sürü hediyeler geliyor firmalardan vs.
 
bence de bu yeni kurduğunuz sistemin biraz daha oturmasını bekleyin. eğer hala düzelmezse o zaman düşünürsünüz. şu an daha yeni olduğu için nereye nasıl yetişeceğinizi ayarlayamamanız çok doğal. forumda "hem evli hem de çalışan bayanlar" la başlayan birçok konu var, aratıp göz atmanızı tavsiye ederim fikir edinebilirsiniz
 
çok teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için.
gratis hiç aklıma gelmemişti.
bi bakıcam, çok sağolun.
forumdaki evli ve çalışan bayanları okudukça zaten iyice gözüm korktu herkes rutine bağlamış hiç durmadan zamanla yarısıyorlar,
ya çocuklular olanarı hiç saymıyorum bile.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…