pas rengi saçlarım :( yardım lütfen

parkgein

Rabbim hayırlısını versin inşallah
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2015
107
54
13
Kızlar saçımda bikaç renk boya ve kına var.saçını eski haline döndürmek için önce açıcı kullanıp sonra saçımn asıl rengine yakın küllü renk bi boya yapaym dedim.küllü renkler kızıllığı gideriyomuş.açıcı kullandm bu sabah ama saçlarm pas rengi oldu :rolleyes: en kısa ne zaman boya yapabilirm?yarn yapsam olur mu?yokssa biraz beklemem mi gerekir?daha önce hiç açıcı kullanmamıştm.ya da baska bi önerisi olan varsa söylesin lütfen:KK42: Bu halde kuaföre bile gidememmm:KK43:

Benim saçımda da kına var çok güzel bir kızıllık veriyor kına saça güneşte parlıyor. Ama kınalı saç boya tutmaz ki uzun süre beklemeniz lazım kına kullanmadan anca o zaman boyayabilirsiniz birkaç ayı bulur bu da. Malesef ki kınanın öyle bir özelliği var üstüne boya tutmuyor :/

Benim saçımda da kına var çok güzel bir kızıllık veriyor kına saça güneşte parlıyor. Ama kınalı saç boya tutmaz ki uzun süre beklemeniz lazım kına kullanmadan anca o zaman boyayabilirsiniz birkaç ayı bulur bu da. Malesef ki kınanın öyle bir özelliği var üstüne boya tutmuyor :/
Ama şuan açıldı bayağı.yine de tutmaz mı?

Ama şuan açıldı bayağı.yine de tutmaz mı?
Ne kadar oldu kına yapalı? Ben saçıma kına uyguladıktan sonra yaklaşık bi 6 ay bi daha kına yapmamıştım ona rağmen rengi fark ediliyordu geçmemişti yani ama belki şaçtan saça değişir. Kuaförünüze danışın diycem ama onlar da hemen boyayıp para almak için birşey olmaz derlerse ve saçınızın rengini beğenmezseniz olan yine size olur o yüzden internetten bi araştırın bakalım ne kadar zaman sonra boyanabiliyormuş yaklaşık :/

[QUOTolmadıningstars, post: 42492140, member: 680489"]Ne kadar oldu kına yapalı? Ben saçıma kına uyguladıktan sonra yaklaşık bi 6 ay bi daha kına yapmamıştım ona rağmen rengi fark ediliyordu geçmemişti yani ama belki şaçtan saça değişir. Kuaförünüze danışın diycem ama onlar da hemen boyayıp para almak için birşey olmaz derlerse ve saçınızın rengini beğenmezseniz olan yine size olur o yüzden internetten bi araştırın bakalım ne kadar zaman sonra boyanabiliyormuş yaklaşık :/[/QUOTE]
2 ay olmadı daha kına yapalı.netten bakim o zaman dediğiniz gibi :(

açtığınız saçın üzerine küllü boya vurursanız büyük ihtimalle yeşerir.

Pas rengini gözümde saçta renk bulmuş halini canlandırmaya çalışıyorum çalışıyorum, olmuyor. Çok merak ettim. :KK34:

poyrazinmele: 42492180 .!.:
Pas rengini gözümde saçta renk bulmuş halini canlandırmaya çalışıyorum çalışıyorum, olmuyor. Çok merak ettim. :KK34:
Çalışma canm aklına hayaline yazık :KK43:

Back
X