Bebek İkinci El Paşa hamak ve kanguru arıyorum uygun fiyatlı

jelibon26

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2014
39
3
18
35
Kızlar paşa hamak arıyorum bebegim 3.5 aylık ve uyumuyor ozellikle de gündüz
Bir de kanguru arıyorum kraft chicho vb. Uygun fiyat olursa sevinirim

Merhaba baby2go kanguru var bebeğim hiç istemedi o yüzden kullanamadık sizin için uygunsa unisex kullanım

Bende hamak cok aradim sahibinden sitesinde ve letgo da var ordan bakmani tavsiye ederim ben aldm

Aldığın hamak hangi marka ve memnun musun canm ben de ordan alim olmazsa
Bliss ahşap hamak aldm ilk basta kızım yadirgadi gibi ama simdi mışıl mışıl uyuyo maşallah :) kızım normalde battaniyede sallaninca vs.. zor uyuyon kolik bi bebek cok iyi oldu hamak bizim icin pasa hamak daha hafif duruyo ve çubukları vs.. ince bana pek saglam gelmedi ama 50kg kadar tasiyomus hatta bi blogta kadin denemek icin oturdum 70 kiloyum beni bile taşıdı yazmisti pasa hamak için :) artik ne kadari dogru reklam payi var mi bilemem kisaca ben memnunum kargosu 25 lira tuttu ptt ile aklinda bulunsun aldığın zaman fiyatta bunuda göz önünde bulundurun hee bide kurulumu falan basit ama piknige tatile vs.. giderken yaninda goturmek icin metal standlı modeller daha pratik gibi buda kolay kurulup sökülüyo ama ağır buda aklinda olsun

Tesekkur ederim canm ya benim oglum da uyumuyo ne yaptiysam olmadı son care hamak düşündüm❤ söylediklerini dikkate alicam ☺

Tesekkur ederim canm ya benim oglum da uyumuyo ne yaptiysam olmadı son care hamak düşündüm❤ söylediklerini dikkate alicam ☺
Hersey bebisler icin büyütmek zor Allah yardimcimiz olsun hamak ise yariyo bian once al valla huyu falan duzeldi babasi salliyo bende isimi yapıyorum cok sukur biraz normale döndü hayatım battaniye sallamaktan gece gündüz takatsiz kalmistk hic durma bence bian once al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…