Pasaklımıyım ben ?

Pink_Butterfly92

🐾🐣
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
8.936
14.791
248
Benim sorunum evim...
Parke hic kullanmadim ve evim parke acik renk kıl düşse belli oluyor hele birde misafir gelince çekirdekler dört bir yana savruluyor. temizlik derdim hic bitmiyor. evimde ferah olsun diye pudra pembesi kilim aldim.
Yıkıyorum 3 gun gecmeden bir bakiyorum rengi kacmiş simsiyah olmuş ayakkabiyla girilmiyor eve ya bu kir nerden geliyor. zaten kışa girdik birsey yikayinca kurumuyor bide kilim derdiyle ugrasiyorum. bu instagramdaki kadinlar nasil halilarini koltuklarini acik renk kullaniyor anlamiyorum.
Koyu renk mi almaliyim halimi. sizin evlerinizde durumlar ne nasil başa cikiyorsunuz hem acik renklerle hemde parkelerle ???
Eve biri gelecekse komple evi supur sil yapiyorum yoksa parkeler leke leke gozukuyor kil olsa belli oluyor aglamak istiyorum artik evime komsu bile cagiramiyorm gelsede mahcup oluyorum. evi hergun siliyorum bunca leke kir nerden geliyo. sorun bendemi diye dusunuyorum artik...!!!

kullanılan eşyaların rengi çok önemli bende muzdaripim senin gibi
mor ve siyah koltuklarım var ve odaya battaniye getirsem tozlanıyo her bir zerre gözüküyo bir gün süpürmesem sanki ev 1 hafta temizlenmemiş gibi önceden halılarımda beyazdı çorabın tüyü düşse meydandaydı yani eşya seçimi önemli
eviniz çok islenen bir yerdeyse belkide ondan kararıyodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…