• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pasaport sorunu

mihriah

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mart 2013
102
20
298
Ankara
Merhaba bayanlar benim sorunum pasaportla ilğili esim yurtdışına calısmaya gidecek bugün resim cektirmiş harcı yatırmış pasaport için basvuru yapacakken randevusuz olmadıgını görmüş intten randevu alınıyomuş ama sürekli dolu olarak gösteriyo çok beklermiyiz ki randevu için cabuk pasaport alması için ne yapmak lazım

sadece tek bir yere mi bakıyorsunuz randevu için,yakın başka yerler yok mu,eğer hepsi doluysa gidip bir sorsun acil pasaport çıkartmam gerek diye,eğer bir boşluk varsa yardımcı olurlar belkide.

Belgeleri hazırla git sıraya gir sabahtan, randevusuz da alıyorlar, sadece öğleden sonra kabul etmiyorlar randevusuz, yoksa randevulular yetişmiyor

Ben randevulu gittim de randevusuz gelenlere böyle açıklama yaptı memur arkadaş

Bakmiş intte baya bi yere hepsi dolu gözüküyormuş gerci daha bugün oldu olayda ya yarında dolu olursa öbürgünde burda randevuda bekleyen var mı onu merak ediyorum

Tüm ilçelere bakın,elbet boşluk vardır. Yada sabah mesai başlamadan gidin rica edin yardımcı oluyorlar.

Çok ilginç bir durum çünkü İstanbul'da çoğu şehir bomboş. Siz yanlış bakıyor olmayasınız? Hangi şehirde ve semttesiniz?

Sabah erkenden gidip nispeten sakin bir yerde sansini deneyebilir.

Sizin için baktım ve bir sürü boş yer var, siz nerden baktınız?

Eklentiler

• IMG_0691.webp
    IMG_0691.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 34
Back
X