• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pasaport şube

melekgibikiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2012
444
180
123
Eskişehir
merhabalar :1: şimdi sizlere bi sorum olacaktı. okulumuz gezi düzenliyor yurt dışına gideceğim. pasaport dairesine gidilecek yarın mesaj anne ve baba diyor onların da parmak izi alınacak sanırım fakat benim annem ben küçükken öldü üvey anne var yani nasıl olacak kafam karıştı? :2:

Pasaportu alacağınız emniyet müdürlüğünü arayabilirsiniz.nerde oturduğunuzu bilmiyorum ama ilçelerdeki emniyet müdürlüklerinden bile artık pasaport alınabiliyor, pasaport bölümüne derdinizi anlatabilirsiniz.

Pasaportu alacağınız emniyet müdürlüğünü arayabilirsiniz.nerde oturduğunuzu bilmiyorum ama ilçelerdeki emniyet müdürlüklerinden bile artık pasaport alınabiliyor, pasaport bölümüne derdinizi anlatabilirsiniz.

babam da gidecek onun parmak izi alınacak sanırım da annenin de oluyomuş galiba öyle bişeyler duymuştum :15:

tatlım annen öz annen değilse onun parmak izini istemeyebilirler ama babanınkini isterler. bununla ilgili detaylı bilgiyi emniyeti arayıp öğrenebilirsin

Back
X