Pasaporta ihtiyacım var :/

Nazot

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2012
136
0
116
İstanbul
Babam yurt dışından telefon getirtmiş ancak kendi yurt dışına çıkalı 30 günü geçtiği için onun pasaportuna işletemiyoruz. Ücret karşılığı pasaportuna işleten kişiler varmış, forumda da var mı öyle kişiler?

Çok pahalıya gelmez mi ? Eskiden pasaporta işletme ücreti 5 tl iken şimdi 150 tl :D Ayrıca o pasaporta işlettiğin telefonun İp sini klonluyorlar bir gün bakıyorsun ki zırt diye kapatılmış telefonun, sonra tekrar işlem parası öde falan filan uzun iş. Bana göre yeni bir telefon almak daha mantıklı.

Yok öyle değil, 100 tl karşılığı kendi pasaportuna işletiyorlarmış. İşletince artık kapanma yok. 699 dolar verdim bir de yeni telefon alamam

bu son 3O gün ıçınde türkıyeye yurtdışından gırış yapmış bırı lazım açtırmak ıçın
1OO TL ye yapılıyor turkcellde felan

Yok mu çevrende :26:

canım bunun için sadece pasoya ihtiyacın yok aynı zamanda yurtdışı giriş çıkışı yapmış olman gerekiyor.
muhakak yurtdışına gidip gelmiş olman gerekiyor.polis pasona mühür vuracak her iki gümrükte

buradan uygun bir pasaport çıkacağına inanmıyorum pek, çünkü o pasaport 2 sene boyunca yeni bir telefon alamaz.. kimse de kendi pasaportunu başkası için vermez bence..

bu son 3O gün ıçınde türkıyeye yurtdışından gırış yapmış bırı lazım açtırmak ıçın
1OO TL ye yapılıyor turkcellde felan

Yok mu çevrende :26:

Maalesef yok :/

buradan uygun bir pasaport çıkacağına inanmıyorum pek, çünkü o pasaport 2 sene boyunca yeni bir telefon alamaz.. kimse de kendi pasaportunu başkası için vermez bence..

Bir şansımı deneyim belki çıkar dedim :/ yurt dışında yaşayanlar filan olursa bir ihtimal çıkar birileri belki

baban yurt disindan getirmis neden onun pasaportuna yaptirmiyorsun

Çevrende umreye giden yaşlı birileri varmı onları araştır bir de bazı telefoncular komisyon alıp buluyolar pasaport

Aslında eski bi telefonun imei bilgileri üzerine kaydediliyo ama öyle oluncada 3g filan desteklenmiyor. Ankarada telefoncuların olduğu büyük bi çarşı var oralarda yapılıyo kayıt işi istanbuldada vardır büyük ihtimal oralara bi soruştur bence bide kırılmış tamir ihtimali olmayan telefonların imeilerini de kopyalıyolar myle bişey bulursun belki.

ben ülkeye giriş çıkış yapalı 26 gün oldu ama mayısta tekrar cıkacagım kendime telefon almayı düşünüyorum..
Ama ben birçok telefoncuda yurt dışı cihazlar pasaporta işleni,r diye yazı görüyorum..Bir sor istersen vardır mutlaka bir yolu..

ben ülkeye giriş çıkış yapalı 26 gün oldu ama mayısta tekrar cıkacagım kendime telefon almayı düşünüyorum..
Ama ben birçok telefoncuda yurt dışı cihazlar pasaporta işleni,r diye yazı görüyorum..Bir sor istersen vardır mutlaka bir yolu..

Hiç dikkatimi çekmedi, umarım bulurum. Teşekkürler :)

Back
X