Evet ama yapamıyorumneye alınıyorsunuz mesela ?
Surat asmanız, laf sokmanız cözüm sağlamaz.Çözüm sağlayacak seyleri yapmaya calısın , konusmak gibi.
Simdi olmasa da uzun vadede bu özelliğinizden dolayı sıkıntı yasayabilirsiniz bence.
Örneğin bugun alınganlığınızı görmezden gelebilirler alttan alabilirler ama belki bir gün alttan almak istemezler.
Bu arada bende akrebim ve bu hareketleri akrep olduğum için yaptığımı düşünüyorumkendinin farkında olman güzel ama babam yüzünden falan diyerek davranışlarına bahane bulma. Çevremde pasif agresif davranışları sergileyen insanlara ben de hiç katlanamam. Açık iletişim en etkili yoldur fakat patavatsızlık ile arasında ince bir çizgi de vardır. Kişisel gelişim kitapları oku. Böyle insanlar genelde en sonunda yalnız kalırlar. Çünkü kimse böyle neye kırıldığı, alındığı belli olmayan, sürekli trip atan, suratsızlığıyla ortamın enerjisini emen bir insanı çekmek zorunda değil. David Burns iyi hissetmek diye bir kitap var alıp okumanı tavsiye ederim.
Akrep olduğum için hiç böyle şeyler yapmadım, acaba yükselenle mi alakalıBu arada bende akrebim ve bu hareketleri akrep olduğum için yaptığımı düşünüyorum
bende akrebim ve aynı durumlar bende de oldu yani böyleydim önceden ama şu an düzellttim kendiimi eskisi gibi alıngan değilim akrep burcu fazla hassas oluyor alınıyor herşeye benimde babam küsüyor bu arada babalarımızın da aynı olması ilginçBu arada bende akrebim ve bu hareketleri akrep olduğum için yaptığımı düşünüyorum
ben bu lafi söylesem, sevgilim benle biraz bozuşsa sonra barışsa "ne isim var bu ezikle" derim, terkederim.erkek arkadaşımla bu yüzden çok kavga ediyoruz ona da laf sokuyorum hırpalıyorum bugünde ağlayacaksan oynamayalım dedim yine barıştık nasıl düzelirim
Surat asıp trip atarak, laf sokarak, sinirlendiğin, rahatsız olduğun şeyi söylemeyip sessiz kalarak sorunları daha fazla büyütürsün. Bu tüm ilişkilerini olumsuz etkiler. Bence bunu değiştirmeye çalış. Sen bir açıklama yapmadan agresif davransan kimse anlamazki neden öyle yaptığını. Açık iletişim çok önemli.Benim için müthiş büyük bir dert fazla alıngan ve pasif agresif olduğumu farkettim liseden beri var lisede 3 lü bir grubumuz vardı dışlanırdım ama hani açık açık sormadım hiç hep laf sokardım alttan alttan gerginleşirdim kırıldığımı hiç söylemezdim üniversiteye geçtim şu anki oda arkadaşlarımla gayet iyiyiz ben fazla alıngan biriyim bir tanesi dobradır pat pat konuşur rahatsız olduğu şeyi ya da kırıldığı şeyi ben ise ya sessizleşirim ya da ters döner yorganı çekerim ya da surat asar ortamı gererim bunun sebebinin babam olduğunu düşünüyorum babamda böyleydi ne zaman ufak atışsak hemen küser asla söylemezdi laf sokardı ortamı gererdi surat asardı 1 ay boyunca küserdi artık o huyunu bana yapmıyor ama banada geçti iyice alıngan hassas ve pasif agresif oldum erkek arkadaşımla bu yüzden çok kavga ediyoruz ona da laf sokuyorum hırpalıyorum bugünde ağlayacaksan oynamayalım dedim yine barıştık nasıl düzelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?