Merhaba,biraz sosyalleşmek,eğlenmek ve belki de bir sevgili bulurum umuduyla bir etkinliğe katıldım.Beş günlük bir tatil.
Yalnız katıldım ki biraz açılmak,içe dönük ve çekingen tarafımı da değiltirmek istedim.
Ve şunu fark ettim.
Ben bir gruba dahil olamıyorum.
Benim gibi yalnız gelenler bir anda gruplara dahil olup hatta çift olurken ben dahil olmakta zorlandım.
Evet çok da yalnız takılmadım ,birlikte kahvaltı yaptığım takıldığım arkadaşlarım oldu ama onlar da benim gibi biraz aslında.
İnsanlar akşamları keyifle dans edip koparken ,birbirlerinin numaralarını alıp haberleşme faslına başlarken ben o kadar sosyalleşemedim.
Aslında sorun şu,kızlar daha çok adım atıyor gibi hissettim.
Daha özgüvenliler.Ben bir erkek yanıma gelmeden onların ortamına giremiyorum.
Acaba evli mi,sevgilisi mi var ,belki muhabbet etmek istemez,beğenmez vs gibi korkularım ve çekincelerim oluyor.
Dans etmeyi severim ama çılgınlar gibi değil.
Bir saatten sonra pilim bitiyor.
Alkolü sosyal içici olarak alıyorum.
Belki bir kokteyl.
Yani uyumsuz muyum,kısmetim mi yok?
Bir de bir kişi ike sohbet etme fırsatım oldu,yalnız otururken yanıma geldi.Çok da tatli ve iyi bulduğum çocuktu.Benden beş yaş küçük çıktı.
Bir kişi bakışlarıyla bnei süzdğ,ama ben ne tepki vereceğimi bilemedim.
Başka biriyle de mecburi olarak aynı masada oturduk,sıhbet sardı ama ötesi gelmedi.
Ama başka bir arkadaş ve bunun gibi çoğu kişi sevgili bulup öyle ayrıldılar tatilden.
Ben yine yalnızım.
Yalnız katıldım ki biraz açılmak,içe dönük ve çekingen tarafımı da değiltirmek istedim.
Ve şunu fark ettim.
Ben bir gruba dahil olamıyorum.
Benim gibi yalnız gelenler bir anda gruplara dahil olup hatta çift olurken ben dahil olmakta zorlandım.
Evet çok da yalnız takılmadım ,birlikte kahvaltı yaptığım takıldığım arkadaşlarım oldu ama onlar da benim gibi biraz aslında.
İnsanlar akşamları keyifle dans edip koparken ,birbirlerinin numaralarını alıp haberleşme faslına başlarken ben o kadar sosyalleşemedim.
Aslında sorun şu,kızlar daha çok adım atıyor gibi hissettim.
Daha özgüvenliler.Ben bir erkek yanıma gelmeden onların ortamına giremiyorum.
Acaba evli mi,sevgilisi mi var ,belki muhabbet etmek istemez,beğenmez vs gibi korkularım ve çekincelerim oluyor.
Dans etmeyi severim ama çılgınlar gibi değil.
Bir saatten sonra pilim bitiyor.
Alkolü sosyal içici olarak alıyorum.
Belki bir kokteyl.
Yani uyumsuz muyum,kısmetim mi yok?
Bir de bir kişi ike sohbet etme fırsatım oldu,yalnız otururken yanıma geldi.Çok da tatli ve iyi bulduğum çocuktu.Benden beş yaş küçük çıktı.

Bir kişi bakışlarıyla bnei süzdğ,ama ben ne tepki vereceğimi bilemedim.
Başka biriyle de mecburi olarak aynı masada oturduk,sıhbet sardı ama ötesi gelmedi.
Ama başka bir arkadaş ve bunun gibi çoğu kişi sevgili bulup öyle ayrıldılar tatilden.

Ben yine yalnızım.